Separationsångest

Har haft ett gammalt linneskåp i minst 25 år. Jag och Bengt fick det av en släkting till honom. Jag har varit så glad i detta skåpet. Och det har fått plats mycket där ochså inte minst. Men det har inte riktigt funnits någon bra plats för det just nu. Har frågat de närmaste anhöriga om de ville ha det men inget napp. Vi möblerade om lite på J rum och då åkte det ut. Har stått i hallen i flera dagar. Hade inte en aning vad jag skulle göra av det. Då klack det till i planeten. Jag ringde AME här i Ed. De tar emot gamla möbler och rustar upp och säljer. De ville gärna ha skåpet, så det kom ett par stora starka karlar och hämtade det på en gång. Men jag hade separationsångest jag.
I dag fick det bli bad på Annie. För hon var så dretig så man kunde inte ta i henne med handskar ens. Trimmade av henne lite samtidigt och klippte klor. Hon har en kloväxt som inte är dålig. Jag ska beställa hem blå musslatill henne. Har anmält mig på djurapoteket. Bättre att mota Olle i grind än att det blir problem med hälta längre fram. Jag undrar bara??? Kan jag äta det med tro. För min värk i knäet. Får maila och fråga.
Kul i skogen tycker Annie
Vad är det där borta tro?
 
Humlorna suger för fullt i blommorna nu.
 
Rickard är stora karln nu. Har börjat på dagis o allt.
Pappa Teddy och lilleman.
Sötaste...
Finaste, bästa Apollo måste få vara med på bild ochså. Han ser ut att må gott uppe i Sälen.

Sensommar!

En sån härlig och skön sensommar vi har. Man sitter inte mycket vid datorn längre.Vill vara ute så mycket det går. Men så ruggigt o kallt det blir på kvällarna. Jag har börjat att gå ut i skogen med hundarna igen. Men lite för varmt. Har letat efter de små gula kantarellerna. Så många som hittat svamp, men jag har inte hittat en endaste liten guling. Jag har varit till goaste, goaste lilltjejen i Göteborg. Det är så roligt för varje gång jag kommer så har det hänt något nytt med henne. Hon har dessutom börjat att prata så mycket. Och så dansade hon för Farmor. Jag drog med mig Jonas på glasskafeet och vi hade så mysigt. Sen gick jag o Leia till den sedvanliga lekparken. Och där finns det att göra så det räcker för en liten tvååring. Efter det gick vi o handlade mellanmål o lite annat gott. Färska hallon tyckte Leia. Det var väldigt varmt ute så när vi hade ätit mellis hemma så fick det bli ett bad. Hon var arg på mig när jag skulle åka hem så lika jobbigt som alltid att åka ifrån henne.
På Söndagen hade vi främmande hela dagen. Anne-Marie kom med ett så fint köksbord och fyra stolar till mig. F o J fick träffas så efter middagen så stack de ner till sjön och badade. Det enda jobbiga den dagen var att när jag o J skulle bära ner det gamla köksbordet till källaren så när vi skulle ta in bordet så fick jag hela bordet över mig rakt på näsbenet. Så nu ser jag ut som jag har fått stryk. Blåtiror på bägge ögonen. Ser för jäklig ut. Som tur var så slapp jag mötet i dag. Måste ha solbrillor på mig när jag ska ut bland folk. I morgon ska jag o J till tandspecialisten i Vänersborg. Hoppas det har blivit lite mindre blått.
Leias tvåårsdag
Mamma och Leia blåser ljus
Leias fina pippi Långstrumperuk
Glad tjej i pappas hatt
Gräver sork....
Nellans lilla smutsiga nos...
Vad vill du???
Så här vackert är det i Ed.
Jag o Annie var nere sent en kväll o badade. Hon badade runt bland kräftfångarna som var placerade längs hela Lilla Lee.
Mitt nya köksbord. Tack Anne-Marie!

Ljusbärare

Jag som är mycket intresserad av det andliga och det vi har omkring oss. Har gått med i ett nätverk som heter Ljusbärare Ett forum där man kan få kontakt med både medium och vanligt folk som har mycket att berätta. Andliga möten och tankar. Intressanta historier man får ta del av.
Mitt köksbord har ju varit trasigt länge och jag har inte haft råd och köpa ett nytt. Så jag blev jätteglad när Anne-Marie ringde och ville ge mig ett vitt fint köksbord med fyra stolar till. Hennes dotter ska börja plugga och de rensar ut hennes boende. Så på söndag kommer hon med det. Jag har lovat bjuda på middag. Får väl se vad jag hittar på för något. Jag hade ju glömt min bankdosa hos Eva så hon var så snäll och kom med den och det andra jag glömt. Hon o G skulle ner till kusten några dagar. Jag fick en så vacker vas från Roma Glasbruk av dom. 
Så nu ska jag sätta mig i kväll och göra ekonomin för hela månaden. Huaaaaa alltid lika jobbigt. Men en gör så gott en kan. J tog cykeln och stack till nya kompisar som hon lärt känna på nya skolan. Jag knäpper händerna och hoppas det går bra med nya vännerna. För hon behöver det. Teddy är uppe i Sälen och jagar björn. Skitjakt på dig Teddy och var rädd om dig o passa dig för björnen. 
Min fina vas från Roma Gasbruk på Gotland