Semester

Nu åker både jag o J bort i en vecka.  Jag ska fira min svägerska som blir 50 år. Och träffa mamma o alla de andra. Roligt att Jonas o Sara kommer ochså.
 I morgon bitti startar jag tidigt som bara den med att ta mig en promenad till tågstationen i Ed. I det läget kan jag nog säga att jag önskat mig en bil. Och körkort förstås eller chaufför. Men det man inte har kan man inte göra så mycket åt. Jag har handlat liner åt hundarna så de kan ligga ute hos lillebror. Vi ska ju bo mitt i Enköping med allt vad det innebär. Dessutom finns det kaniner i trädgården. Uj uj törs inte tänka tanken om Nelly skulle komma lös och se en sån. Annars har vi haft några trevliga dagar. Vi har varit på trivselkväll och lyssnat på Lasse Stefanz vid timmerhusen. De var verkligen bra. Synd bara att det jäkla regnet kom och förstörde allt. Jag o J var plaskblöta. För naturligtvis hade vi inte tagit med regnställena. Vi hann lyssna i en timme och fika. Sen gav vi upp och cyklade hem. Det är trevligt med Trivselkvällarna här i Ed. Vi kommer nog gå nästan varje Torsdag. Nu önskar jag sol och härlig värme denna veckan. Allting går så mycket lättare då. Och så kan jag få använda min sommarklänning.
Leia o jag i den härliga lekparken
Det här är favoritgungan av alla
Ingen får komma och ta mina saker tycker Leia...
 

Ingen tråkig dag idag inte.

 
Varit i Göteborg hela dagen och haft så mysigt. Leia har sett till att farmor har haft en rolig dag med lekparksspring och roliga lekar. Vi gick på ett glasscafe som skulle ha Göteborgs godaste glass. Och det tyckte både Leia o jag. Sen när mamma Sara kom var det dags att rusa till tåget och hem till två supertaggade hundar som det bara var till att gå promenad med när jag kom hem. Till råga på allt så har rådjuren ätit upp mina fina uteblommer. Och grannarnas med. Får flytta ut alla blommorna till hundarna i hundgården. 
På väg i tidiga ottan
Snart framme vid målet

Måndag igen..

Tycker dagarna går så fort. Juni månad snart slut. Och jag tycker sommaren inte riktigt har kommit än. J är hemma igen. Glad o pigg men trött. Det tar att vara på resande fot. Vi tog en tur med hundarna på förmiddagenn Vi ville kolla vilken tid Lasse Stefanz kommer till Ed på Torsdag. Och vad det kostar att komma in. Kommer vara så mycket folk så man får väl se om vi får plats. Vi måste i alla fall köpa oss en varsin stol att sitta på. För jag vägrar att sitta på gräs. Tikarna rider på varandra så otroligt mycket och beter sig märkligt. Blir det inte löp nu så blir det väl aldrig. Typiskt i så fall.... Eftersom vi ska ut på tågresa på Lördag till lillebror och Pirjos födelsedagsfest. Har inte en aning vad jag ska hitta på i present till henne.Får fundera ett par dagar till. I dag prövade vi att göra mjukglass. Det var smarrigt till pannkakor.
Ett par minuter innan ösregnet kom...