Sur

Jag har handlat mat åt hundarna på foderbilen i flera år. Maten kommer direkt till dörren och det är ju fantastiskt bra för de som saknar bil bl.a, som jag till exempel. Det senaste året har jag handlat ett foder som heter 
James Wellbeloved Efter att ha prövat många olika märken så har hundarna absolut mått bäst av det. Och pälsarna är så fina. På foderbilens startsida stod det att James Wellbeloved hade en kampanj denna månad att alla som handlade fick en jättefin frysvätska. Jättebra tänkte jag, den behövs när vi åker till Uppsala nu på Onsdag. Jag beställde fodret. När det kom hem så fanns där ingen frysvätska med. Jag ringde foderbilen och frågade varför jag inte fått vätskan. Då svarade hon att jag beställt på fel sätt, att det var nån liten dretlänk man skulle ha klickat på för att få den. Jag frågade om de kunde skicka den till mig ändå för jag hade ju köpt fodret. Nej, det kunde de inte. Nu mister de en kund i alla fall för jag byter leverantör.
Det har regnat i stort sett två dagar och det var bra för då har jag kunnat få vila lite. Hundarna har bara fått korta rastningar. Här lite bilder från Åmål som är en mycket vacker stad.

Dålig

Oj oj. Längesen jag var så dålig. Sitter o fryser med stora täcken på mig. Men det måste väl ha sin gång skiten. Jag får ställa in mitt besök hos Rikard. Kan ju inte komma dit o smitta ner hela familjen. J fick hjälpa mig med hundarna hos veterinären i går. Allt såg jättebra ut men Annie skulle skölja sin mun med ett medel för det var ett ställe i munnen som var lite rött. Jag fick beröm för hundarna. Att de hade fina pälsar och fint hull o var trevliga. Sånt är alltid kul. För övrigt tyckte jag det var en mycket trevlig veterinärstation. Vi gick en runda runt Åmål och alla ville hälsa på hundarna. Vilket de inte fick. Fick en ny sele och köpte så söta halsdukar till dom som det stod vakthund på. Måste säga att Åmål är en mycket vacker stad. Synd bara att man inte var piggare. Men på sommarlovet ska vi ta en dagstur dit. J gillar att vara ute så mycket det går. 

Grattis!

Ja i dag fyller mitt yngsta barnbarn 1 år. Tiden flyger iväg. Tycker inte det var längesen han föddes. Jag är otroligt glad över mina barnbarn. Det är verkligen livets efterrätt ❤ . Om några år är jag pensionär och min önskan är att jag ska vara en betydligt mera närvarande farmor än jag kan vara nu. Är inte bra i kroppen än, hostar o rasslar. I morgon ska jag i alla fall försöka ta mig till Åmål med hundarna. Är det gratis tandkontroll så är det dumt o skippa det. Sen blir det väl lite stadsträning samtidigt. Ska in till hundaffären och reklamera VGVselen jag köpte där. Gick sönder efter tre månader. Kostar ändå 600 kr.