Hemma

I dag sa jag till doktorn att jag ville åka hem. Jag trodde de slängde ut folk från sjukhusen. Men jag hade nog fått stanna längre om jag velat. Känner mig svag och inte speciellt stark men bättre o vara hemma.  Gunnar var så snäll o hämtade mig på NÄL.  Fick låsa in hundarna när jag kom hem. För de ville ju naturligtvis hoppa på mig efter så många dagar från matte. Till o med J var glad att jag kom hem. Fick en stor kram ❤️Mormor hade lagat god soppa med pankis. Till Söndagen är det Första Advent.  Helt overkligt.  Får försöka leta fram stakarna och stjärnorna. Trevlig advent på er alla!
 

Opererad

Ja enterligen så var det gjort. Och jag är så lycklig över att det är klart. Det enda som krånglar är mitt blodtryck.  I går när jag skulle försöka sätta mig i sängen o försöka äta lite så blev jag alldeles kallsvettig, illamående. Sen kommer jag bara ihåg att personalen hittade mig på golvet. Blodig och med världens bula i pannan. Tack gode Gud att jag inte hamnade på tvättstället.  Här på kvinnokliniken åker det in o ut kvinnor på löpande band. Alla tar bort sina livmödrar och annat för diverse problem.  Jag har lärt känna så många underbara goa kvinnor som vi har bestämt hålla kontakten. Att så många kvinnor har problem med sina livmödrar kunde jag aldrig tro. I dag måste jag försöka komma på benen. Går som en gumma på 100 år. Jag sover inget och vill hem i morgon. Till helgen är det första advent men jag bryr mig inte så mycket. 
Jag ser inte på ögat och är mörkblå och svullen. Men det är världsliga ting. Bara man får vara frisk. 

Inlagd

Ja då har jag anlänt till NÄL på darrande ben. Tog mig en gofika nere på cafeterian innan jag åkte upp på avdelningen.  Jag har inte haft någon speciell bra aptit de senaste dagarna. Mamma hade gjort en jättegod kyckling med potatisgratäng. Och jag försökte äta med god aptit. Jag ligger på en sal med två kvinnor med diverse besvär. Ska duscha två ggr i kväll med bakterietvål och i morgon bitti. Sen ska jag få nån spruta som tunnar ut blodet. I morgon bitti blir det ryggbedövning och narkos. Jag hoppas och ber innerligt att cystan inte är farlig. Men skönt att den kommer bort plus lite till.