Höstlov

Nu är jag o vovvarna på väg till Karlstad. Det spöregnade i morse. Men som tur är så har det slutat. Teddy hämtar oss i Karlstad. Lilleman har blivit då förkyld stackars lillen ❤️ I går blev J moster. Hon är så stolt så.  Jag kan inte fatta att det är November i morgon. Blir den så hör så är jag mer än nöjd. Nu kommer snart vårat tåg. Så nu ska jag samla ihop hundarna o packningen och ge mig iväg. 

Bestämt mig...

Jo vad har jag bestämt mig för?? J har tjatat länge om att vi ska hyra en stuga i fjällen till nästa år. Och nu har jag bestämt mig för det. Påsktiden är inte så dumt. Då är det inte så kallt heller. Och solen börjar att bli lite varm. I dag har jag suttit vid datorn och sorterat mina miljontalsbilder. Många var från Sälen. Känner att jag vill dit igen. Träffa Apollo. Var så längesen Han börjar bli till åren. Ovh ett hundliv är inte långt...Jag funderar på Sälfjällstangen. Där är fint. 
Jag har två söner med körkort, så någon får köra oss dit. Jag ska börja och titta lite på stugor. Haft en innesittardag i dag, förutom hundpromenader. Har blåst storm i dag, men fortfarande varmt i luften. Jag nästan funderar om Annie ska till o löpa igen, för hon rider på stackars Nellan och verkar väldigt löpsjuk. Jag tycker hon grovsar till sig mer o mer. Ingen liten tik är hon. Det är ett som är säkert. Bjuder på lite vackra bilder från Sälen för många år sedan.
 
 
 
Kungen över alla. Den vackre Apollo
 
 
 

Hej igen

Varit i min "gamla" skog i dag med hundarna. Har inte varit där sedan jag mötte den elaka gubben. Men nu driter jag rent ut sagt i honom. Jag har rätt att få gå där med hundarna. Sen får han vara hur otrevlig som helst. Men lite olustigt är det. I går åkte jag tidigt till Göteborg. Jonas var ledig och det var ett tag sen jag träffade honom.  Vädret var verkligen varmt. 15+. Så Leia o jag gick våran vanliga parkronda. När vi hade varit där ett tag så sa hon Fajmoj Gass...Så vi gick o handlade glass på ett mysigt ställe. Dit ska vi gå igen. För de hade hemlagad mat där. Men som sagt. Vi nöjde oss med glass. Jonas bjöd på en otroligt god fisksoppa innan jag åkte hem till Ed igen. Måste få receptet...
I dag fick jag post från min läkare. Han har bedömt att jag måste operera mig. Han har skrivit en remiss för datormografi. Har aldrig gjort det tidigare så det känns lite pirrigt. Får väl se hur länge jag får vänta innan jag får en tid för röntgen och operation. Skulle vara skönt och få detta gjort så fort som möjligt. Det ligger liksom över en hela tiden. Har mycket möten och planering inbokat nu angående J. Mycket nu som man säger. Detta arbete som man gör är inte så lätt alla många ggr. Men allt kan ju inte gå som på räls. I morgon är det ENTERLIGEN lite påfyllning i kassan. Har gjort budget för denna månaden så det är i alla fall klart. Så det får bli lite matinköp inför helgen. Unnar mig nog ett gott vin till helgen. Fick ett väldigt gott vin när jag fyllde år. Tror det var Mobergs.
Leia älskar och plocka höstlöv
Våran park med den härliga parkleken
Mitt näste på tåget. Gott kaffe och nybakt bulle från pressbyrån  20 kr
Hittade detta i skogen Tror att det kan vara lummel. Jag brukar smycka med lummel till julen. Men är inte helt säker
Höll på att bädda rent i sängen och vad hittade jag där??? Hon har blivit helt hopplös.