Landat hos mamma.

Nu var det väldigt skönt att vara framme. Resan fungerade bra. Våran kupé var som vanligt full med småhundar och stora hundar. Begriper inte varför alla ska ut o resa när vi ska det? Finns ju andra dagar. Förmodligen tänker dom så om oss med. Annie ät så lättsam och social att ha med. Men den andre?? Hmm. Hon är nöjd bara hon får ligga i sin dåse hon. När vi var framme hos mamma i sommarstugan släppte jag Annie lös. Skulle jag inte gjort. Hon kuta som en tokig. Fick syn på grannens katt. Kröp under elstängslet och in på grannens gård ovh fortsatte sin raid. Herrejisses en sån tur hon inte blev påkörd eller nåt. Nu får det bli lina för båda två. I morgon bitti ska vi upp tidigt. Vi ska till forsränningen med Uppsalastudenterna på Fyrisån. Väldigt kul att se på. 
Stationen i Ed

Min och Leias dag!

Eva skrev så bra på fejan, fylla på batteriet. Ock det är exakt vad det är... När jag kommer hem från dessa barnbarnsbesök så känner jag mig så mycket starkare i kropp o själ. Vad gjorde jag innan dessa ljuvliga små fanns? Leia är ju äldst nu. Fyller snart tre år. Hon är väldigt underhållande och rolig. Vi tänkte mamma Sara skulle försöka få lite välbehövlig sömn när jag kom dit. Lille prinsen sover inte så bra på nätterna. Efter lunch drog jag och Leia på en riktig långtur. Jag hittar absolut inte alls. Men man har ju mål i munnen. Vi kom till sjön o badplatsen. Det var utlagt spång hela vägen. Otroligt fint ordnat får jag säga. Där träffade vi lite folk som vi pratade med. Leia plockade kottar o lite annat smått o gott. Men myror o flugor gillas inte. Ja ja får hon gå med farmor i skogen ett par år så ska nog det bli bättre. Hennes pappa ( oj här blev det nåt konstigtp prövar och blogga från surfplattan) var 
exakt likadan som liten. Han har fortfarande spindelfobi. Våran dag avslutade med glass.
Väl hemma så hade det fungerat relativt bra. Jag hoppas verkligen det värsta löpet har passerat hos tikarna innan Tisdag. I dag när vi gick på promenad så mötte vi en svart hund som låg bunden och skällde som bara den på hundarna. Men ingen reagerade. Jag förstår inte varför vissa hundar gör dom så uppretade och vissa bryr de sig inte alls i. Måste väl vara signaler som de sänder ut. Jag har en bok som heter lugnande signaler. Får ta med den som läslektyr på tåget till Uppsala. I Fredags tappade jag min Iphone i golvet.. Hela displayen gick sönder. Fattar inte att jag kunde slinta så med mobilen. Som tur är så har jag en extramobil. Men det är ett väldigt arbete med att flytta över allt till den andra mobilen. Och jag har väldigt mycket i min mobil. Har en försäkring så nu får jag skicka in den till Tre. Ska bli intressant att se vad som gäller för den försäkringen. Tycker alltid att det finns kryphål.
 
Vägen till badet
Här skulle vi vinka till mamma o pappa o lillebror
 
Allting blommar nu.
Här är radhuset som jag väntar på att bli erbjuden att bo i  i framtiden
 

Gos i Göteborg!

Tänkte att jag måste försöka hinna med ett litet besök i Göteborg. Är så fattig så fick skrapa redigt i pengapåsen. Fick ihop till tågbiljetten. Längtar efter de små gullungarna. Måste pigga upp mig. För igår var jag rasande. De har sänkt min lön med 1000kr. Bara så där?? Får bli ett samtal till chefen. Dessutom kvarskatt. Oj oj. Blir en fattig vecka i Uppsala. Lever man på existens så behövs det inte mycket. De söker timvikarier till ett boende i Ed. Gärna med körkort. Driter jag i. Jag söker ändå. Vore ju väldigt bra att hoppa in extra vid behov. Extra pengar...I dag ska J till kusten. Tur att solen skiner. Så mycket roligare då. 
Hittade en billig jacka nu till våren
Det bästa man har sätter man på bordet. Lydnad?? Hmm 
Ser ut som om snön börjar smälta i Sälen. Bengt o Apollo har en härlig stund