Gott Nytt 2015 🌟🌟🌟

Gott Nytt År alla och ha en fin fortsättning på det nya året. Jag önskar att vi alla får ett fint 2015 med lycka, hälsa och välgång. Känns bra med nytt år tycker jag. Nya framtidsplaner. Jag o J firar hemma i lugn och ro. Jag har lagat till lite extra gott till oss. Sen hade vi lite julklappsutdelning.  Fick en osthyvel av J. Precis vad jag behövde...👍👍👍 Öppnade även Anne-Maries julklappar. Tack snälla du Anne-Marie 💜 Blir jobbigt i kväll för Nelly med detta jäkla skjutande med smällare. Hon kryper ihop och är så rädd lilla gumman. Fy vad jag lider med djuren..Får väl rasta hundarna i natt när det lugnat sig. .Även lite tankar kommer en kväll som denna. Har aldrig gillat nyår, vet inte varför men blir nedstämd på något sätt. Den 4 Januari är det tre år sen Tindra fick somna in. Tänk att man kan sakna en hund så mycket fastän man har två kvar.
Ha en fin nyår familj och vänner ❤️❤️❤️❤️ 
 
 

God fortsättning...

Gott folk. Ja då var julafton till historien. Och det var en mycket fin och mysig julafton. Kvällen innan så kom ju jag och hundarna till ett mycket kallt och vintrigt Enköping. Resan gick bra men väldigt mycket folk på tåget..Träffade en tjej på tåget som precis hade varit och hämtat en samojedvalp på dryga året. Valpen hade så gott som varit instängd hos de som hade ägt honom..Så han var otroligt rädd för folk och hundar..Dessutom var han ovårdad..Man säljer ju inte en ovårdad och smutsig hund. Var väl si och så med resten med. Köpa hundar på Blocket rekommenderas inte. Men tjejen som hade köpt honom bodde långt upp i Lappland och verkade väldigt duktig på hundar..Så jag tror han får det jättebra. Men mycket att jobba med i början. Kvällen innan julafton kom Sofia och hennes blivande man hit till Enköping..Det var förstås jättekul och träffa henne..God julmat intogs och julsnaps.
Dagen därpå till mamma som hade fått hjälp att ordna med julbordet. Glad att jag åkte hem, för jag trodde inte att hon var så dålig som hon var. Anders och jag försökte i alla fall pigga upp henne så gott det gick. Men det är svårt när man ser sin mor tackla av. Otroligt skönt att hon har Gunnar vid sin sida i vått och torrt. När vi åkte hem på kvällen så var jag o Anders dämpade. Vi pratade igenom en hel del på bilfärden hem.
I dag på Juldagen är jag medbjuden på julmiddag till Pirjos föräldrar men känner inte riktigt för det. Stannar hemma hos hundarna i stället. Börjar bli trött på julmat. Tog en lång promenad till hamnen här i Enköping. Solen sken och det var otroligt vackert. I morgon ska jag följa med Anders och titta på deras nya hus i Bålsta. De behöver inte ha så stort längre nu. Svårare för mig att bo där med hundarna men så är det. Har man hundar så kan man inte begära att det ska fungera överallt. Sen blir det en sväng till mamma. Lördag morgon tidigt i ottan åker jag o vovvarna tillbaka till Dalslandsskogarna igen.
Fästefolket Sofia och Fredrik
Vackert julbord
 
 
 
 
 

Härliga tider... Nu ser jag framåt...

 
 
Ja så känns det..I dag har det vänt och vi går mot ljusare tider. Känns väldigt bra får jag säga. Ser fram emot det nya året.. Denna helgen har jag haft så mysigt med min äldsta son Jonas, Pierre och äldsta barnbarnet.. Leia och jag hann med mycket trots att de åkte hem dagen därpå..Leia var på ett strålande humör..Var nog roligt att vara hemma hos Farmor....Hundarna var däremot inte så poppis hos henne..Ovan med stora hundar.. Så de fick finna sig i att vara i J rum.. Julmaten gick åt men jag hade lagat för mycket..Min stora dator har ju fungerat så dåligt länge..Vet inte vad som hänt, men Jonas rättade till de största felen så den fungerade hyfsat bra..Jag följde med till tågstationen och vinkade av mina hjärtan.. Leia tyckte att Farmor skulle följa med men jag förklarade att jag måste vara hos J o hundarna.. När kommer du hem till mig då? frågade hon..Så fort jag kan hjärtat...Kände klumpen i halsen..Blir så starka känslor.. Väl hemma var det om möjligt ännu tommare  än förut..Nu är jag glad att jag åker iväg till Enköping i morgon..Var även hembjuden till Jonas o Sara till julafton men vill åka till mamma och träffa henne och se hur det går med henne.. Var ute med hundarna för ett tag sedan och det var svinhalkigt ute.. Frusit på våta vägbaner.. Så trött på detta hattande med vädret.. Ena dagen så och så..Jag och hundarna åker i alla fall tidigt i morgon bitti..Har alltid ångest kvällen före..Men blir bra när man väl är iväg. Nyåret ska jag o J fira själva hemma.. Vi får köpa nåt smaskigt och äta.. Har aldrig gillat nyår..Vet inte varför? Tindra gick bort nyåret för tre år sedan.. Tankar kommer..Men nu gott folk, ska vi fira jul.. Jag önskar er alla mina vänner och bloggläsare  En riktigt GOD JUL...
Leias golvpussel som hon gillade väldigt
 Min vackra kopp som jag fick i julklapp ❤️   Den ska användas flitigt.