Fredag

Nyss kommit hem. Väldigt blöt och ruggig. Hundarna var inte heller riktigt på hugget i dag. Verkar som om de kände på sig att det var något i skogen. Huaaaa...bäst att gå hem. Nu har jag fått mitt kaffe och börjat tina upp. I går var jag så trött efter min resa till stora staden. Leia var så förkyld så vi fick vara inne. Jag hade med mig mitt bokmärkesalbum. Och det tyckte hon var roligt. Huset var helt fantastiskt fint. Och väldigt lugnt och fint område utanför. Det var lite större samhälle än vad jag trodde. Jag hittade även ett mycket fint bostadsområde där som jag får kolla upp. Men det var ju första gången jag var där. Inte lätt och hitta bussen dit heller. Men man har ju mål i munnen som tur är. Det jobbigaste var när jag skulle åka hem. Leia var så ledsen och gråt. Farmorshjärtat gick i tusen bitar. Hemma hade allt gått bra som tur var.
Snart är det tre år sedan jag fick min första valpkull. Mina drömbarn.Blev dramatiskt för Nelly med akutsnitt och sen sju fantastiskt fina valpar. De på djursjukhuset sa att det var sällan så nyfödda valpar var så stora o kraftiga o pigga. Och jag, jag grinade mest hela tiden. Visste ju inte hur allt skulle sluta. Det blir ingen mer parning för Nelly. Ska jag ha några mera valpar så får jag skaffa mig en ny tik. En vuxen som är godkänd för avel.  Men valpar känns inte viktigt just nu. Mycket som ska stämma. Bättre att avstå än att det inte blir bra.
Här är Diesel. Valparnas pappa. En hane som faller mig väldigt mycket i smaken.
Annie och pappa Diddi tycker jag är väldigt lika.
Här är valpisarna nere vid sjön och doppar sig lite
En vacker bild på Annies Farfar som inte finns kvar i livet.

Vårkänslor

Ja i dag fick man verkligen det. Fåglar sjöng och jag gick ner till sjön med hundarna. Is fortfarande på sjön. Så det blir inte tal om att släppa hundarna. Förrädiskt nu. I dag hörde jag på nyheterna att det var en man som hade cyklat med sin hund och hunden hade dragit iväg så han hade ramlat och slagit sig så mycket så han inte klarade livhanken.Riktigt otäckt! Jag vågar inte cykla med hundar.  I dag kom bebiskläderna jag beställt på posten. De var så fina. Kommer handla där fler ggr. I morgon åker jag med Norgetåget mot Göteborg. Ska bli roligt att träffa alla igen och se nya huset. Synd att jag inte kan ta med mig Tv:n hem som de ska sälja. För våran Tv har pajat. Ja alltid är det något. Den kan man ju inte vara utan så det får bli en billig Tv på Net on Net.
En svag is på sjön
En ensam båt som nog vill ut på sjön 
Annie på span som vanligt
Vad vill du matte?
Mamma Nelly
Babykläder till lillen

Kung Bore igen....

Kan inte vädret bestämma sig snart?  Nu har vi haft vårväder i två dagar och J o jag har cyklat och haft det skönt. Jag hängde ut mattor och började att rensa klädkammaren. Helt plötsligt fick jag en sån energi.  Tänk vad en liten sol kan göra. Har i alla fall orkat byta gardiner i mitt sovrum och städat. J har varit till frissan och gjort sig fin i håret. Hon blev verkligen fin. Lite mera vuxen. Nu har vi ju sportlov och vi försöker att vara ute så mycket vi kan. Lite besök i Mellerud ska ochså hinnas med. Jag är med i en förening som heter FUB. ( Förening för barn och utvecklingsstörda ungdomar) där gör de en massa roliga aktiviteter. Som heller inte kostar så otroligt mycket. Fick inbjudan till Världshuset på Dal att de bjuder på supe och underhållning för oss medlemmar och ungdomar. Tror nog vi ska gå på det. Inte var dag man är bjuden på supe. Alltid roligt att lära känna nya bekantskaper. Man får väl ta fram nån gammal blåsa ur garderoben. Om de inte har dammat igen ha ha. 
Hade bestämt mig för att resa till Karlstad och träffa familjen Wellander. Men de skulle ha en massa folk så då skjuter jag på den resan. Jag är inte rädd för folk men tycker det är mysigare när vi är själva. Man kan umgås mera. Har inte sett lilleman på ett tag nu. Längtar...
Nästa vecka funderar jag på att hälsa på Sara o Jonas/Leia och titta på det nya huset. De flyttar ju in denna helgen. Var försiktig nu Sara så inte lillen kommer för tidigt...
 
 
                       Vilken dröm. Tänk om mina små juveler kunde göra så här? Katt är deras fiende.