Hej svejs!

Sommaren fortskrider, men just nu känns det som rena rama hösten. Tog mig till skogs i dag med hundarna för jag tänkte att huggsnoken vågar sig nog inte ut i denna kölden. Det märktes på Annie att vi inte varit i skogen på länge. Hon var sjövild. Vid ett tillfälle så hoppade hon från ett stup rakt ner i en bäck. Jag blev livrädd...som tur var kom hon upp helskinnad. Men hon kunde lika gärna ha brytit något. F har varit här hos oss. Det har målats o pysslats till storasyster som de skulle besöka. Jag följde de till byn och där intog vi glass. Vi träffade den andra storasystern som har pojkvän här i Ed. Och är här ganska mycket. Tåget från Ed gick som det skulle. Men sen ringde J mig från Göteborg. Vårt tåg är inställt!!! Vad gör jag? Ringde kors o tvärs. Fick tag på en konduktör. De fick ta ett annat tåg till Falköping. Och sen hoppa på ett annat tåg dit de skulle. Hade migrän på kvällen efter allting. Man kan inte göra så mycket när man sitter i Ed. Men de var så duktiga..Nu har jag bokat min resa till Enköping. Hela veckan inbokad. Träffa mamma o luncha ute, träffa Zane m.m. Måste från tapeterna hemma. F ska även med oss till våran Grebbestadvecka. Anne-Marie kommer dit och sover över en natt. Så åker vi med henne hem. Hur jag tar mig dit har jag inte löst än. Men kommer tid kommer råd..Denna veckan bjuder på en del trevligheter. På Tisdag åker jag o Eva till Grebbestad om allt är okay. Då ska jag titta på boendet jag hyrt till sista v i Juli. På Fredag kommer Mia och hennes kompis m barn. Vi hade tänkt grilla ute men jag tror vi går till restaurangen vid campingen i stället. Den är så mysig o fin.
Storasyster och småsystra Och Anniegumsan
Så spännande för dom att få vara ute och åka tåg 
                                                                                
 

Trött i huvudet...

Så jäkla trött i huvudet. Haft ett gräl med J som tog musten ur mig. Sen fick jag knåpa med budgeten för denna månad och det var absolut inte kul. Men för t...an det är bara att försöka ta nya tag och gå vidare. Försöka hämta styrka på nåt sätt.F kommer hit till oss denna veckan för hon o J åker och hälsar på sin syster på fredag. De åker via Göteborg. I dag var hela Göteborgs central avstängd och tågstopp. Bombhot... Otäckt tycker jag.               
Desto trevligare hade jag på min födelsedag. Mamma o Gunnar kom o hämtade mig på midsommardagens förmiddag. De hade åkt från Uppsala så de var ganska trötta när de kom till mig. Det var potthett i deras bil så Annie fick vara hemma o ha det gott med Nelly. Vi körde fel vägen till Göteborg och hittade absolut inte till Mölnlycke så det blev en lång resa. Men vi kom fram tack o lov. De hade väntat på oss. Leia hade dukat fint. Sen åt vi en supermiddag. Jonas hade ordnat tårta med jordgubbar, grädde. Vi fick sitta inne för det blåste nordanvind ute. En supermysig dag!  Var hemma sent och tog mig ett glas rött och skålade med mig själv. Om Gud vill så hoppas jag att jag sitter i en annan bostad nära familjen nästa år. Så kan jag bara knata hemåt i sommarnatten.          
                          
 
  
Leia var så söt med flätor i håret och vit blus
Hela lilla familjen
Mamma hade med sig presenter till leia och Albin
Storpojken med lille Albin
Mor lilla mor. Vem är väl som du? Ingen i hela världen.
Och Albin han bara skrattar han. Och så snäll han är.
Mor o son,Gammelmormor , leia o Albin
Sara. Jonas o lilleman
 
                                                          
 
 
 
 

Glad Midsommar!

J

Ja då var det midsommarafton i morgon. För min egen del så har jag aldrig gillat midsommar. Antagligen för att det vänder och blir mörkare igen. J ska fira midsommar på kortis i år. Där gör dom en massa skoj. Mamma o Gunnar kommer hit o hämtar mig på midsommardagen. Och sen drar vi iväg till Göteborg. Hörde på radion i dag att det var stopp i trafiken mot Göteborg. Så det är tur vi åker på midsommardagen. Jag önskar min familj o alla mina vänner en skön o gla midsommar 🌷🌷🌷