Lata dagar

 
Tänk att man blir så lat när solen skiner från klarblå himmel. Och dessutom varmt o skönt. Jag hade köpt hem soppåsar och medel till fönstren men den putsningen har det inte blivit något med än. Har suttit ute och fikat o läst. Känns som livet återvänder så sakta igen. Vitsipporna har börjat komma fram nere i backen. Däremot så är det andra mindre värstingdjur som har väckts till liv. Bl a huggormen. Jag pratade med Teddy i går och han sa det. Huaaa jag får rysningar. Jag kom aldrig till Deje i helgen. Linda var borta och det skulle bli för jobbigt med alla hundar eftersom de inte gillar varandra. Jobbigt när det inte fungerar med hundarna. Men de är två helt olika raser. Dessutom är det deras revir...I går så kom min yngste son och berättade att han ska flytta om en vecka ?????Så paff jag blev. Det är min lille Pierre i ett nötskal. Han har fått sommarjobb  på bruket i Grums. Han vill ju till Karlstad så detta var ju jättekul för honom. Måste ju ordna sig med bostad bara. Man kan ju inte bo hos kompisar, det blir för jobbigt. Vi får hjälpas åt att försöka hitta något. Vem vet? Jag tror att det är någon mening med allt som sker. 
Han behåller nog sitt boende här i Ed ett tag i alla fall. Dessutom har han ju båten här. Jaha då var det bara mamman kvar då...Ringde pensionsnämnden häromdagen. Jag kan inte ta pension före 65 för då blir den alldeles för liten.  Tack vare att jag inte har körkort så är det svårt att få jobb där jag vill. Men jag fortsätter att söka. Plötsligt händer det......Eller hur Eva?
Tog mig ut i skogen häromdagen. Jag släppte båda två lösa. Nelly försvann direkt och Annie efter. Jag tänkte de kommer väl. Men icke sa nicke. Jag vissla och hojta för fullt. Annie brukar aldrig dra iväg från mig. Jag satte mig o vänta. Efter en evighet, kände paniken komma. Då kom Nelly flåsandes och långt efter henne Annie. Inte skitiga heller. Antagligen hade de hittat något att äta för Annie rensade magen rejält hela dagen. Nu kommer jag inte släppa Nelly på ett tag. Jäklar vilken ångest man har när man inte vet om de kommer tillbaka eller??
Denna veckan bjuder på en liten tripp till Göteborg. Ska bli roligt att ses igen. Hoppas solen lyser härligt denna veckan.
 

Tänkvärt!

ORON ÄR DEN RÄNTA MAN FÅR BETALA NÄR MAN LÅNAR BEKYMMER FRÅN MORGONDAGEN. Så varför oroa sig i onödan? Det är bara att släppa taget. Det ordnar sig...
 

Sol men kallt

Ja då är man igång med ny vecka. Och det får man vara tacksam för. Benet är bättre men inte bra. Jag ska börja äta nypozin. Ett medel som är gjort på strandnypon. Ska vara väldigt bra för värk i leder m.m. Men så har jag ju mina två fyrbenta som håller matte igång. Har hittat en knöl på Nelly som oroar mig. Håller koll på den varje dag. Hon verkar inte ha ont eller ömma när jag tar i den. Förhoppningsvis är det bara en fettknöl. Denna veckan ska jag sätta lite penseer på trappen. Det skulle ju bli kanonväder dessutom. Hade tänkt åka en sväng till Göteborg men gör det nästa vecka i stället. Åker kanske till Deje i helgen och har inte råd med två resor på en vecka. Ja ja inte lätt när man vill umgås med sina ögonstenar ❤️❤️ Denna veckan ska J till tandläkaren och dra sista tanden. Så skönt för henne. Sen blir det Vänersborg och tandställning. Hon kommer bli så fin sen. Ser fram emot våran tripp till Uppsala över Valborg. Då ska jag träffa Zane bl.a. Vi får väl fira in våren med ett glas vin med något gott till. Eller hur Zane? Men det är som sagt några veckor kvar.