Första Advent ⭐️⭐️⭐️

Dagarna rusar iväg. Och tiden rusar fram. Denna veckan har det varit full fart och helgen likaså. M och M har varit här hela helgen. Och vi har haft en väldigt trevlig och mysig helg. Vi hade lilla julafton i går. Och jag fick så fina julklappar. Även de var väldigt nöjda med sina julklappar. Känns nästan som jag har firat jul nu. Ätit julmat m.m. M o jag bestämde att jag o flickorna förmodligen ska bli med till Baldersnäs Herrgård på julmarknad o julbord på Lucia. Allt hänger på transporten dit. Blir en hel del folk med. Skulle vara så trevligt. För jag har velat åkt dit i många år. I så fall tar jag på mig min röda julklänning. I morgon bitti styr jag kosan mot Göteborg och barnbarnsmys ❤️❤️❤️ Jag har gjort playdoo till Leia. Tar med mig lite julklappar I morgon till lille Albin o Sara. Förmodligen så kommer Jonas o Leia hit före jul. Då får hon öppna sina julklappar här. Till helgen blir det att åka iväg till Värmeland. Och fira lilla julafton med fam Wellander. Inte lätt när familjen bor på två håll. Men blir bra när Pi flyttar in i sitt nya hus. Då kan vi ses där, och jag kan sova där när jag är och hälsar på i Deje.  Tack för mina fina julklappar och för en väldigt rolig helg. Många glada skratt😄😄😄 
Julglögg och choklad. Får spara till ett högtidligt tillfälle🙏😄
En underbar tomtenissa. ❤️❤️❤️
Och så en ängel förstås som jag alla vet att jag tycker så mycket om. ✨✨✨✨
Doftljus och en så söt elefant. 
Denna helgen har hundarna fått väldigt mycket gos och mys. Blivit lite bortskämda. Men det kan de väl få bli nån gång med ❤️❤️ 
Nelly med karamellfärg i pälsen. 

Blinka lilla stjärna

 
                                   
 
                               
                                  
 
Jag har tjuvstartat på advent, Hängde upp mina fina adventssjtärnor i vardagsrummet. Och då blev de i alla rum av bara farten.  Var så otroligt grått och jag ville det skulle lysa upp inne. Det är väl det finaste med jul. Allt vackert man kan pynta med. Hittade en julbelysning i klädkammaren. Kan man bara tråckla ut den så ska jag hänga ut den på staketet på framsidan. Lite granris emellan så kan det bli fint. När jag grejade med belysningen så tänkte jag för mig själv? Är detta det sista året jag pyntar på Munkstigen tro? Vart befinner jag mig nästa år tro?  Här eller där? Nu har jag i alla fall förberett lite till min chef mfl så att de vet. Nelly har varit dålig i magen i dag. Jag har sprungit med henne hela dagen. Måtte det nu har lugnat ner sig till natten. Och att den andre inte blir smittad. I går lös solen, ja det är sant...Fick lite energi så jag gick runt sjön. Det var så skönt. Sen gick jag och tittade på julkransar på hemvägen. Jag tror jag ska köpa en sån till advent och hänga upp på ytterdörren.   Får storfrämmande nästa helg..    Om en vecka ska jag till mina små i Göteborg. Då ska jag ta med mig playdoolera till Leia som jag gör stjälv. Egenterligen skulle jag vilja baka pepparkakor med Leia men jag hinner inte på min korta tid jag är där. Helgen därpå den 5 Dec ska jag till Värmeland du sköna på julbord och gosa med mina två andra gullungar. Fam Jespersson hoppas jag ju ochså att vi ses innan jul så jag kan lämna mina paket även till dom. 
 
Mamma ville jag skulle komma hem över jul, och jag känner att jag måste det. Men bestämmer mig inte förräns innan jul. Börjar få panik för att åka tåg men om mamma orkar så åker jag.   
Vilken tror ni jag vill ha?
Denna blir det..
Underbar vårvinter.......
 
                                                                               

Tom i bollen

Totalt urblåst i hövve. I dag har jag haft möten hela dagen. Först så kom J föräldrar hit och vi pratade om det mesta och gjorde ett gemensamt schema för nästa år. Fikade och fikade igen. Blev ingen lunch för mig idag inte. Efter det så iväg till skolan och nästa möte. Som tog flera timmar. Mycket att prata om. Hemma sent och två pigga hundar som ville ut och rasta av sig. Bara slänga på sig gummistövlar och ge sig ut i mörkret. Jag bad J laga i ordning något att äta tills jag kom hem. Och se hon hade gjort råstekt potatis, falukorv och ägg. Duktig flicka!!!         I morgon ska jag iväg tidigt till tandläkaren. Har lyckats bita av en lagning på en tand. Det värker och skaver väldigt. Utgifter utgifter. Blir nog inte billigt. Men kan inte ha så här heller. Det är så skönt det är cykelväder fortfarande. Hoppas detta varar länge. Ingen is o halka. Förra året vid denna tiden var jag i full färd att planera för min kommande operation. Så otroligt glad o tacksam att allt gick bra. Att jag fick fortsätta vara med. 🙏🙏🙏.               Hundarna har fått sin kvällsmat. Nu blir det soffläge och Bonde söker fru. Gillar det programmet verkligen.