I går sol. Idag....

Tänk vad en liten sol kan göra. 🌞 Man får genast mera energi och får lust med att göra saker. Idag är det gråare än gråast. Har just suttit och gråtit till Tv-programet Hjärta för djur. Tänk vissa djur är så oerhört älskade av sina ägare och vissa har ett helvete från början. Ingen kärlek och omvårdnad alls. Och då kan det gå illa. T.om att hunden måste avlivas för att den inte kan hanteras av människor. Det är ju inte hundens fel från början...                 I går så åkte J o F till sin storasyster i Jönköping. Viktigt att få ha kvar släktbanden. Det började väldigt bra med att jag fick ett sms från SJ tidigt på morgonen. Tåget inställt!!! Buss till Göteborg i stället. Som tog 2 Tim längre. Vilket betydde att tåget som gick från Göteborg skulle missas. Jag o Anne-Marie som jobbar ihop. Satt hela förmiddagen och ombokade biljetter och lotsade flickorna rätt. Väl 18.00 så var de i alla fall framme hos storasyster. Även klockan vreds ju tillbaka en timme i natt till vintertid. Har aldrig begripit mig på vad det ska vara för bra med detta? Dumt påfund. I dag tycker jag dagen släpar sig fram. Kommit i otakt liksom. Verkar som det var jakt på skogen så jag vågar mig inte ut till skogs. Annie skulle behöva rasa av sig. Men i morgon ska man väl våga sig ut. På Torsdag åker jag o vovvar till Värmland. Teddy är ledig då och jag fick ju inte träffa familjen så länge på dopet. Jag har börjat att köpa handgjorda armband som två systrar gör. Hälften av intäkterna går till cancerfonden. Ska ge mina söner och resterande av familj. Har beställt till barnbarnen men inte fått dom än. Alla kan göra något med det lilla mot denna fruktansvärda sjukdom. Jag kommer fortsätta att stötta cancerfonden med det lilla så mycket jag kan. 
J har tagit skolkort och jag tycker det blev väldigt bra. Ska köpa en fin ram till bilden
Farmors ögonstenar. Mitt ljus i vardagen ❤️❤️❤️❤️
 

Härlig weekend!

Haft en härlig intensiv och bra helg. Underbart att träffa familjen och pussa på barnbarnen ❤️❤️❤️❤️ Hotellet var jag mycket nöjd med. De hade en suverän frukost. Men jag kan inte äta så mycket på morgonen men försökte i alla fall få i mig så mycket det gick. Fredag kväll åt vi middag hos J o S. Mamma hade tagit med så mycket godsaker så proppmätt vart man. På Lördagen gick jag Anders, Pirjo. S med fästman och strosade i Mölnlycke city. Jag hittade en sån mysig affär som hade så mycket fint. De hade även en delikatessaffär som hade nog det mesta. Blev lite inhandlat där med. Mamma ville så gärna bli med på kondis. Vi hade tur och hittade ett alldeles i närheten av vägen. Så hon inte behövde gå så långt. Att hon klarade av festen berodde enbart på att hon åt stark morfin. Det är mycket oroligt nu. Vi måste hitta ny bostad åt henne med hiss snarast. När vi satt på fiket och myste så släppte S bomben. Det blir bröllop nästa sommar. Åhh så roligt! Jag älskar bröllop. Kl  13.30 begav vi oss till lokalen. Hälsade på alla inbjudna gäster. Sen hälsades alla välkomna. S pappa läste en fin dikt. Likaså jag. J hade gjort en sagolik god kycklingsallad som det bjöds på. Med bagetter och dryck. Måste få receptet. Till o med mamma tog om maten, vilket är ovanligt. Sen en jättegod kaka och goda bullar till kaffet. Säger som Linda sa. Du får ge oss receptet Sara. På kvällen satt jag med mamma o G och tog en väldigt god drink med lite ost och kex. Dagen därpå upp tidigt checka ut och så gosade jag med barnbarn en stund innan det var dags för avfärd. Hemma hade allt gått kanonbra med hundarna. Det vill säga inte hemma utan de hade varit i Ransäter hemma hos Bengt hela tiden. Där hade de varit som hemma. Annie hade legat i soffan precis som hon brukar. Uppfört sig bra. Härligt att höra. För då har man chans och få hundvakt igen. Nästa vecka är J hos sin syster hela veckan. Är ju höstlov. Så då ska jag passa på att hälsa på Rickard och Lovisa med familj. Här kommer en drös med bilder från helgen. Vi börjar med hotellet.
Hotellet skiftade i alla möjliga färger på kvällen. Mycket vackert
 
Pirjo och Anders på finpromenad
 Och lillebror o jag.
Oj oj så mycket gott de hade i delikatessboden. Jag köpte havtornsmarmelad. Ska ju vara nyttigt.
G och P i en livlig diskution
 Jonas med underbara Sara och de små gullungarna
Albins två faddrar 
Leia och en av hennes kompis som var där
Lilla Lovisa är så otroligt snäll
 Dansa och leka
Rickard skaffade sig en flickvän från allra första stund. Han är en sån charmör..
Dansa runt i ring
Min vackra svärdotter Linda med lillan
Underbara barn
Så här bra hade vovvarna det. Ingen hemlängtan direkt...

On my way 🚝🚝

Hundvakten kommit. Jag sitter på tåget på väg till Göteborg. Känns otroligt lyxigt måste jag säga. Vet inte när jag hade en hundfri helg senast. Kommer nog ändå sakna mina sötnosar. Men det är nog bra de får vila från matten ibland. Trodde ett tag tågen skulle ställas in. Vi har översvämning här i Dalsland. I går var det snöstorm. Vad är det som händer med vädret? Fick ett mycket trevligt samtal i går från J skola. De berättade att hon fick stanna kvar på särskolan. Hon klarar inte av vanlig skola. Nähä det visste vi ju redan? Onödigt av Utsikten att börja med allt detta. Tester, utredningar som bara oroar. Nu vet vi i alla fall. Så nu söker vi Gymnasie och boende till 2015. Det var nog en sten som sjönk från bröstet på både J och mig. Så nu kan man börja grovplanera för nästa år. Igår fick jag en present. En ny hundjacka. Precis vad jag behövde. Tack Bengt! Ha en bra o skön helg till er alla. Kram❤️❤️
Härlig bild på Teddy!
Annie vill ut o springa i skogen. Nästa vecka ska vi nog våga oss dit igen