Lappen ingen vill ha

Tänk dig att du kommer hem sent en kväll, efter ännu en dags hårt arbete. Du sjunker ned i soffan och pustar ut. Dina barn har som vanligt redan hun- nit somna, men ett av dem vaknar och kommer upp till dig. Ditt barn har en lapp i ena handen, som räcks över till dig. Du tittar på lappen. Där står det 22 tillfällen då ditt barn önskat att du hade varit med. Du inser att du missat alla 22. Vartenda ett.

Vad skulle du göra om du fick en sådan lapp av ditt barn?

Just detta hände nämligen superekonomen Mohamed El-Erian, VD för inves- teringsbolaget Pimco. För ett år sedan sade han plötsligt upp sig, efter att under många år ha jobbat oerhört mycket.

Orsak: Dotterns lapp. ”Den blev en väckarklocka”, berättar El-Erian i en inter- vju i Worth Magazine.

Vi får alla väckarklockor till oss någon gång. Något som slår an på en sträng i oss själva på ett sätt att man kan dra ett streck just där, eftersom det blir livsförändrande. Frågan man kan ställa sig är dock om det ska behöva gå så långt. Kanske räcker det med att stanna upp ett slag den här morgonen och bara fråga sig själv: Vad är allra viktigast för mig i slutändan, och är det där jag är? Låt det inte gå så långt att någon ska behöva skriva en lapp över allt viktigt du missat. Då kan det redan vara för sent. 

 

Ont det gör ont.

Hade tänkt att ha en lugn och skön helg. Lugn blev den. Men skön? Som ett brev på posten åkte jag på urinvägsinfektion. Lätt feber och en j...värk. Tänkte först åka till jouren i Bäckefors. Men beslöt att stanna hemma och dricka så mycket som möjligt. Så ringer jag i morgon bitti till vårdcentral. Blir nog penicillin. Har släpat mig ut med hundarna. Oj vad jag önskade mig en hundrastare denna helgen. Men det är bara och gå ut. De har nog känt på sig att matten var dålig. Hundar är ju så kloka. Jag tog i alla fall mig ner till byn och hämtade nya mobilen. Det blev Iphone 6 Nu ni mina pojkar. Mamma är modern 😄😄 Den är väldigt mycket större än min gamla. Så det tar ett tag innan jag vänjer mig. Men supernöjd. 👍👍 Skjuter på min Göteborgstripp några dagar till Torsdag i stället. Jag ska läsa en dikt till lilla Albin på Välkomstfesten.  Finns många att välja på. Har ju bokat in mig i Mölnlycke hela helgen. Och det verkar som om jag även får hundpassning hemma. Tror nästan inte det kan vara sant. Nu ska jag häva i mig pressad citron med vatten. Ska vara bra 
 

Fullproppad dag!

I morse var det upp tidigt. Ut med hundarna. Nu har jag tagit fram vinterjackan, för det är rejält kyligt i ottan. Jag prisar fortfarande färskfodret för nu driter de nästan inte alls.  I alla fall väldigt lite. Inget utespring om nätterna till min glädje. Hade tagit ledigt för J i dag. Efter frukost iväg med bussen till BUP i Vänersborg. Vi hann slänga i oss en körv innan vi skulle träffa folket. Min chef var med och stöttade mig igenom mötet med psykologen och kurator. Blev lite jobbigt emellanåt men det gick i stort sett bra. På vägen tillbaka till busstationen slängde jag i mig lite kaffe. Usch det smakade inte gott men fick mig att bli lite uppiggad. Det blåste storm I Vänersborg så det gällde att hålla i hatten så att säga. Väl hemma så blev det promenad och riktigt kaffe. Fick meddelande om att min nya iphone hade kommit till posten. Min gamla mobil har lagt av. Batteriet är helt slut. Så jag förlängde mitt abonnemang på Tre och då ingår mobil .Kan inte tänka mig att ha någon annan mobil än Iphone. Är inkörd på den. Jag har sagt upp mitt bredband och hemmatelefon. Det får räcka med en mobiltelefon. Det är ju den man använder mest. Ska se över J abonnemang också och se om man kan göra någon förbättring där. Jag och vovvarna är själva i helgen. J är på kortis och aktiverar sig med en massa roligheter. Här kommer det inte bli några större aktiviteter känns det som. Behöver ligga lågt och spara pengar till kommande planer. Pierre har varit hemma och hjälpt mig med saker till källaren. Funderar verkligen vart alla sakerna i källaren ska ta vägen den dagen jag flyttar? Kommer ju flytta från 3:a till en 2:a. På skroten förmodligen det mesta. Kanske man kan sälja en del?? På Tisdag åker jag till Göteborg och träffar mina gullungar. 💜💜Var ett tag sen sist nu. Jag önskar alla en supermysig helg 🌼🌼🌼🌼 Kramar😄😄😄Jenny med mitt nya iphonefodral .Stora damen börjar hon bli 😃😃Rickard på skogstur . Han kommer att bli en riktig skogsmulle tror Farmor 💜 Min lille prins 💜💜
Lovisa växer så. Och har börjat att skratta. Snart får jag träffa familjen W. Ska bli så roligt❤️