Snart Valborg!

Ja i morgon är det Valborgsmässoafton. Förra året var jag o J i Uppsala hos mamma. Men nu blir det desto stillsammare. De har ju spått regn hela Valborg. Blir det fint tar vi nog en pizza i byn bara. Jag har ju varit i Värmland hela helgen. Haft så mysigt o trevligt. Storstädat hos Pierre. Tvättat och grejat. På Lördagen var det Barnens dag i Deje. Räddningstjänsten var där och lärde barnen släcka bränder. Och de körde även barnen runt samhället i brandbil. Poppis. Och även hur man gör livräddning. Teddy hade brandjour så mamman ville ju dit o se pojken i brandmundering. Det var otroligt kallt. Efter ett tag så gick Rickard o jag in. Han ville ha korv. Lovisa börjar snart krypa. Går så fort. Var så roligt att vara med dom. På Måndagen så hyrde B ett släp i Forshaga och körde mig hem. Vi skulle lasta en del från Munkstigen. Vitrinskåpet skulle till Pierre o en del annat. Vi tog omvägen runt Långserud. Och åt lunch på Esters café. Dyrt men gott o mysigt. Roligt att även träffa Eva en stund. Var ju evigheter sen vi sågs. Hon har varit så otroligt förkyld o inte bra än stackarn. Massa krya på dig Eva. Och va nu hemma o ta det lugnt. Väl hemma var det väldigt mycket arbete med att tömma skåp o lådor. Nu ligger allt i kartonger. Bara att ta tag i o rensa. 
Pappa o Rickard hoppar studsmatta Mums med grillkorv tyckte Rickard
Det blommade för fullt i byn. En fröjd för ögat


Farmors trötta små gullungar ❤️Snart dags för sovstund
Nelly fick låna Apollos hunddyna och sova i. 
Underbara bilder på Lovisa. Fotograf:Linda Olsson


❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Sommar sommar

 
 
 
Oj vilka underbara dagar vi haft, man har pustat och svettats. I Måndags var jag i Göteborg hos mina finaste. Och där var det fullt utslaget. Äppelblommen blommade, Forsythian blommade. Och vad med tulpaner och påskliljer i parkerna. En ren fröjd att se. Nästa gång jag är där ska jag gå till Trädgårdsföreningen och titta på alla vackra blommer. Denna årstid är så otroligt vacker. Det var så varmt så jag o Leia inhandlade mellanmål o glass och gick ner till sjön. Där hade vi några underbara timmar. Lekte och sparkade boll. Sen träffade hon en kompis som hon lekte med. Och ville inteeee gå hem när Farmor påpekade så snällt att det var dags. Men sen kom den lilla handen och höll i Farmors hand. Vi bestämde att gå och köpa mera glass innan vi gick hem. Jag ville ju träffa Jonas o Albin innan det var dags att åka hem. Det blev smaskig glasstårta till kaffet..Leia var nog mätt på glass tror jag. Albin var lika glad som vanligt. Lilla gullungen. Jag hade längtat så efter de små. Hemresan gick bra..Och tack o lov så hade det gått bra hemma med allt...För övrigt så packar jag och rensar. Ska till Värmland i helgen och ska ta med mig en del till P. B och Apollo kommer hit och hämtar sakerna  Och då rensar vi och kastar massa saker samtidigt i källaren. Glad för all hjälp jag får när man saknar bil. Det är ju stor marknad på Lördag här i Ed, men den bryr jag mig inte i. Jag är ledig i helgen  Så skönt att komma ifrån ett tag..Pussa på mina andra två gullungar. Hoppas bara vädret håller i sig  Men i dag kändes det mycket kallare. Måste trimma hundarna i helgen. Så jag får packa ner saxar m.m  Nu måste det bli gjort. Fy vad slö man blir när det blir varmt.
Så lik pappa Jonas
 
 

Drömkullen fyra År<3

                                        
                               
 
 
Tänk att för fyra år sedan föddes min älskade valpkull..Som jag hade väntat och längtat efter egna valpar. Jag är så glad och tacksam för mina valpar. Alla valpköpare är så glada och nöjda med sina hundar. I dag fyller de fyra år  Grattis mina älskade gullungar.Hoppas ni får en fin dag med era familjer. Med lite extra smått och gott. 
Mamma Nelly och pappa Diesel
Jag visste på en gång när jag såg Diesel första gången att jag ville ha honom som pappa till mina valpar
Så vackert huvud
Tre dagar innan valparna kom. Nelly kunde knabbt röra sig. 10 valpar i magen  Men tack o lov överlevde 7 st. Efter en mycket dramatisk födelse med akutsnitt. Valparna var så stora så hon fick inte ut dom. Jag o Pierre fick åka i ilfart till Karlstad djursjukhus.
Lyckligt hemma igen 
Här väger vi valparna med Pierres fiskevåg
 De växte så otroligt för varje dag
 
Åtta veckor och dags för flytt till egen familj..Här är det lilla Akira som har det skönt i gröngräset
Lycka till i livet ni älskade små. Gammelmatten är så stolt över er.