Full rulle

                    
         
                      
                 
Dagarna går i flygande sväng. Helgen har tillbringats i Värmland. De små hade växt och blivit så stora..Hade längtat efter dom så länge..Tågresan gick bra trots att Annie löpte.. Bävade för hur det skulle gå med Apollo men det gick över förväntan..Annie var inlåst i stort sett hela helgen..På Fredagen bjöds på supergod middag med egengjord glass som Farmor hade gjort..På Lördagen bjöd Teddy på pizza.  Det äter man inte ofta direkt..  Pierres boende var superfint. Där måste han trivas. Fanns ingen säng till mig där så jag hittade en på Jysk till extrapris..En uppblåsbar madrass. Var så väldigt bra att man kunde boka en på nätet och hämta senare. Teddy jobbar ju på Granngården som ligger alldeles intill Jysk så han hämtade sängen till mig. Vi var inte hemma förräns 18-tiden på Söndagkvällen..En timme innan J kom från sin vistelse i Mellerud..Glad o pigg och det var bra. Hundarna damp ner med en djup suck i sina Biabäddar. Borta bra men hemma bäst! Nu blir det inga mera resor förräns 14 Mars. Då ska jag gratta  lille Albin som fyller 1 år. Men då får jag hundvakt..Väldigt skönt. Älskar mina hundar men vi behöver vila från varandra ibland. I går och idag har det vräkt ner snö.Så träligt när det börjar om igen när det tinat upp och gräsmattorna kommit fram. Skönt i alla fall att höra fåglarna på morgonen..Ljuset har ju börjat att återvända vilket är så skönt..Men lite träligt är det nu tills våren kommer på allvar. Har köpt en vårkappa på rea som just kommit till posten. Så nu får det bli en promenix och hämta ut mitt lilla paket.. Hoppas den passar nu bara.
Löper man så blir man instängd..Annie tyckte väl att det inte var så jättekul direkt.
Nelly försåg sig med den sköna Biabädden.
Apollo var relativt lugn tycker jag..Så det var nog inte höglöp än.
Tyvärr kom inte riktigt Linda med där (sorry Linda)
Lovisa tyckte nog att Farmors citronglass var lite sur. 
Min kappa som jag beställt på Zalando      
                                                    
 
               
                     
 

Sportlov

Ja denna veckan är det sportlov. Några uteaktiviteter är det dåligt med för jag har varit däckad i dunderförkylning sen förra veckan. Ont i kroppen, huvudvärk och allmänt kraftlös. Tur Ipren finns så man orkat ge sig ut o rasta hundar. J har Fritids några timmar varje dag denna veckan. Så hon får göra lite kul grejer. På påsklovet får vi försöka hitta på något. 
Men i dag känner jag mig lite piggare. Inte lika orkeslös. Har till o med bakat semlor. J påpekade så snällt i morse att det var semledagen. Och att det skulle vara gott med semla. 
Ja visst är det gott!                                    På Fredag morgon åker jag till Deje. Har inte sett de små sen före jul. Annie är inte färdiglöpt än. Men det finns ju kompostgrindar som tur är. Sen tar vi tåget hem på Söndag. Får hoppas det går bra med allt.                                        I dag ringde Mia och ville ha med mig till Gotland en vecka i sommar. Hon och några till ska bo i en stuga. Ska jag med så vill jag bo för mig själv. Fungerar nog bäst så. Hundarna tänker jag i så fall inte ta med mig. Ska fråga hundvakten? Du vet vem, eller hur? Behövde verkligen dit i år. Ordna med pappas grav. Träffa släkten. Sen älskar jag verkligen denna underbara ö med mina favoritblomster. Vallmo och blåeld. 
Vilken fröjd för själen att skåda detta. 

Underbara Gotlandsfår. 
Vi ska träffas i April och prata om resan och var vi ska bo m.m. Skulle vara fantastiskt kul. Bara allt passar in och allt praktiskt går att ordna. 

Kram ❤️❤️

Jag önskar alla mina nära och kära en fin Alla Hjärtans Dag. Kram på er och var rädda om varandra ❤️