Go kväll!

Klockan är snart 20.00 och jag skulle kunna gå och sova. Så trött är jag. Ute är det mörkt och iskallt. Men det har varit några fina dagar nu. Hundarna fäller sin vinterpäls så otroligt. Så jag har badat dom i sjön varje dag. Kammar o borstar...Tror jag prickade in rätt vecka i Kungshamn. För det spås ju att det ska komma högsommarvärme i denna veckan. Roligt om flickorna kan bada i havet utan att frysa. Hur som helst så blir det skönt att komma till kusten. Förmodligen så får Nelly vara hos Bengt den veckan om han har möjlighet att ta hand om henne. Nelly tycker inte om att vara ute utan trivs bäst hemma. Lättare med bara en hund dessutom i Kungshamn. Bra o nyttigt för Annie att vara utan mamma i hasorna. Snart är det Juli månad. Leia fyller 4 år denna månaden. Oj oj så tiden rusar fram. Min stora lilla prinsessa. Får se om Farmor hittar något fint i present nere på kusten. Mina små gullungar. Längtar så efter dom. ❤️❤️ Snart så ses vi❤️ Ha en fin vecka alla nära o kära.
Jag har möblerat om hemma. Blev väldigt bra
Vackra Ed
Lupinerna är helt fantastiskt vackra i år
Hansarosen doftar gudomligt nu. 
Teddy har tagit dessa underbara bilder på solnedgången. Så duktig fotograf...


I dag hittade jag vallmo o blåeld när jag var ute med vovvar. Mina favoritblommor. Växer vilt på Gotland

Ett år äldre

Ja då har man haft födelsedag och blivit ett år äldre. Jag hade middag på Haspelvägen. Med massa smått o gott. Tyvärr blev det lite smolk i bägaren. För P fastnade på motorvägen med en trasig bil. B fick ge sig iväg och bogsera honom. Så middagen blev inte som den skulle. Midsommarafton bjöd T på en otroligt god grillmiddag. Det var dessutom uppehåll. Så vi kunde sitta ute och njuta. Ända tills regnet kom. Och myggen...Deje är ju kännt för att ha mycket mygg. På midsommardagen var det dags att bege sig till Ransäter och fira Eva som var där på campingen med man o hundar. En mycket trevlig stund blev det. Och en fin promenad både dit o hem. Det är så otroligt grönt o fint ute. Och alla blommor som blommar. Lupinerna är ju helt fantastiskt vackra. Och gullregn. Sommaren är kall o blöt. Så det har nog gynnat all växtlighet. Denna veckan ska jag o J till Vänersborg och tandläkaren. Om två veckor åker vi till Kungshamn. Ser fram emot det. Att komma till havet....Sitta på en klippa och bara vara. Hoppas bara att bostaden jag hyrt är bra. Man vet ju aldrig. Svårt och få något bra när man har med sig hund. 


Mina underbara små gullungar💗.               Nästan utanför Pierre rinner Klarälven. Så fint och gå där med hundarna. 

Skål o Grattis😊
Pappa Diesel var på ett strålande humör. 😊
Nelly stortrivsHipp hipp hurra!


Stort stort Grattis till Eva i dag som fyller  50 år. Hoppas du får en fin födelsedag och midsommar. Vi ses snart...kram kram ❤️❤️❤️
Eva med Baylies som ochså har fyllt hela 12 år i dagarna.