Utslagen....


Har åkt på influensa. Insjuknade i Tisdags morse med feber, värk o hosta från hell. Tror inte jag har haft flunsa på minst 20 år. Helt utslagen...Var tvungen att få skjuts till Ed för sätta mig på ett tåg orkade jag bara inte. J har haft sin pojkvän här över helgen. Men de är ju så stora så de sköter sig i stort sett själva. Nu hoppas jag bara att jag blir piggare och får lite ork så jag kommer ur sängen. Första advent i dag. Men någon julstämning finns inte. Skulle bakat och donat. Men jag önskar er alla mina vänner o familj en riktigt fin och skön Adventsdag. Ta hand om er och var rädda om varandra. 

Hej mitt vinterland...

Morgonsolen lyser in i mitt köksfönster. Jag njuter av den sköna solen. Det är otroligt kallt ute. I går kväll kom jag hem till mina kära vovvar igen. Jag har lekt och gosat hela helgen. Leia är ju väldigt underhållande hela tiden. Väldigt intresserad av att leka rollekar som hör 4 åringen till. Klipsk som få. Så det gäller att Farmor har tungan rätt i mun. Albin växer som bara den. Talar tydligt om vad han vill .J bjöd på pizza på Lördagskvällen. Sen fick vi paltcoma alla och blev så trötta. Mamma S var ute på tjejkväll. Verkligen henne väl unt. Så viktigt för mamma o pappa att få koppla av mellan varven. 
Jag o Leia gick till parken efter förskolan. Obligatorisk picnic. Farmor har du något gott i vätskan?Nöjd tjej ❤️Albin fick en så fin tröja som passade honom så bra. Behövs nu när det är så kallt. Sötaste prinsen ❤️På Lördagen var vi ute. Ingen snö i Göteborg men mycket frost och kallt. Leia gjorde snöänglar. Hon längtar så efter snö. Hoppas den kommer även till västkusten. Farmors solstrålar ❤️❤️.                   Denna  veckan ska jag adventspynta innan jag åker tillbaka till Ed. Mamma kommer denna veckan så hoppas vädret blir varmare. Gillar inte denna kylan. J ska ha en kompis Fredag natt. Så vi får äta något gott.                            Lite bilder från morgonen. 10- Brrrrrr Men vackert  

God Förmiddag!

Har just kommit till Karlstad och värmt mig med en kopp te innan tåget går mot Göteborg. 
Smakade verkligen gott. För jag frös rejält. Helt plötsligt kom vintern. Det var väldigt kallt och isigt när jag gick till bussen. I går var vi till skogen och plockade tall och enris. Fint att ta in. Känner mycket mer julstämning på Kråkåsgaran än jag gjort tidigare. Ska bli roligt att fira jul där. Bra för J ochså att byta miljö. 

Min julkaktus blommar så otroligt vackert. I dag ska jag hämta Leia på förskolan. Har handlat lite mellis som vi kan smaska på. Nog lika kallt i Göteborg så det blir nog raka vägen hem till pappa och Albin. Just nu får man ta vara på alla ljusglimtar som finns i denna oroliga tid. Detta hemska som hänt i Paris och nu terrorhot mot Sverige. Vad händer i våran värld? Händer saker hela tiden? Jag känner mig mycket orolig...Försöker att inte lyssna och titta så mycket på nyheterna på Tv. Men inte så lätt eftersom man heller inte kan sluta att bry sig. I morse fick jag en bild från mina fyrfotade älsklingar som bor hos Apollo nu i Ransäter medan matte är borta. Blev så glad för den 💜💜💜💜
I dag har jag och min Farmor namnsdag.