Alla Helgons Dag!


Jag har tänt ljus i min lykta och hängt ut. Denna helgen ska man ju hedra våra nära och kära som har lämnat oss. Tycker man tänker på sina nära hela året runt. Saknar de som lämnat. Både människor och djur. Har aldrig förstått mig på Hallowen. Att klä ut sig och skrämmas.  Räcker väl med allt otäckt som händer ute i världen. Nu sist det fruktansvärda i Trollhättan. Nu har det verkligen gått för långt. Med det ena och det andra. Denna mörka ruggiga dag tillbringade vi inne och myste. Måste även packas för hemresan i morgon  Jag har ett viktigt möte på Måndag så det går inte att stanna kvar ett par dagar extra. Flytt hit tyckte Eva. Efter den 16 November kommer mycket att avgöras. Ännu ett möte som avgör mycket. I går eftermiddag var jag hos T och hade en trevlig stund. Vi lagade mat och myste. T bjöd på älgbiff. Jisses så gott det var. Tog bussen hem som tog ca 10 min. Helt fantastiskt. Nästa gång jag kommer till Forshaga så ska jag försöka åka ner till Göteborg. Saknar mina små så mycket. Och L var så ledsen sist jag åkte. Min mamma kommer hit och bor över adventshelgen. Känns så bra att hon kan vara här. Hoppas hon kommer att trivas. Önskar er alla en fin helg!
T har tagit denna vackra bilden. 

Höstlov...

Jag har varit i Ed, hämtat flickorna och vänt. Hundarna fick vara kvar i Värmland. Skulle bara bli jobbigt för dom att åka fram och tillbaka. Men tomt var det efter dom i Ed. Kändes väldigt konstigt för övrigt att komma till Ed. Känns inte som om jag bor där längre. Ska även ta ner matsalsbordet till Forshaga. Ska ju ha julmiddag där i år. Flickorna tyckte det var väldigt fint och mysigt här. Och det var ju positivt. I dag fick flickorna följa med L på ett gympapass. Vilket de tyckte var väldigt roligt. Lovisa stannade hos farmor och gosade. Vi hade en mysig stund. 
Hösten är helt fantastisk. Tror det var länge sen jag upplevde en sådan här höst. Bara att ladda energi och ladda inför vintern som jag bävar för. 

Hej igen...

Är i Forshaga och fixar lite inför Oktoberlovet när flickorna kommer. Har sökt efter en passande extrabädd. Blir nog en vanlig Gästsäng på Jysk som passar bäst. I Torsdags var jag till mina små hjärtan i Mölnlycke. Vädret var så fint så jag o barnen var ute i flera timmar. Vi hade det så supermysigt. Albin har ochså blivit så mycket större och lyssnar väldigt bra på vad jag säger. Man får vara lite bestämd. Leia är ju som alltid väldigt klok och förståndig. Sov kvar över natten, sen följde jag med Leia till förskolan på morgonen. Men se då var det helt plötsligt inte roligt längre. Ville inte att Farmor skulle gå. Grät och var så ledsen. Mitt hjärta gick i tusen bitar. Kunde ju inte lämna mitt älskade barnbarn på det viset. Vi väntade på pappa J som fick bestämma. Ja inte lätt. Tillbaka till Forshaga på eftermiddagen. L skulle jobba på Lördagen så Rickard o Lovisa kom till Farmor. Vi hade en toppendag. T har jagat älg hela veckan. Och den slutade med att han sköt en 12-taggare för Akila sin Laika/Hälleforsare. P kom hem och åt middag. Han hade varit ute på sjön och var brun som bara den. Lovade mig att han skulle ordna en lax åt mig. Som jag tänkte grava och ha till jul. I morgon ska jag fara till Ikea och försöka hitta ett billigt databord. Ska finnas för ca 100kr säger L. Hoppas verkligen på det. Jag har tagit med mig min stationära dator till Forshaga. På Tisdag kväll ska jag till Djursjukhuset i Karlstad på en Föreläsning för GRK Värmlands medlemmar. Den handlar om "Att tänka på vid motion och träning för valp,vuxen, och senior. Sen drar jag till Ed och hämtar flickorna. Jag önskar er alla en fin vecka.  
Ser ni buskarna på baksidan? Det är min gräsmatta. Där bor jag.