Lite uppdatering..

Det rullar på i full fart. Mindre bra händelser och trevliga händelser. Var ju i Göteborg mellan Fredag till Lördag och hade det väldigt bra och mysigt. Jag hämtade barnen och sen var vi ute och åt mellanmål i solen. Hade längtat så efter de små. På Lördagen så var det städdag på gården. Och föreningen bjöd på mycket smått och gott. Vilket uppskattades..Sen blev det puss o kram och jag måste rusa till tåget. Köpte mig en glass innan tåget gick. 
Inte mitt tåg som jag åker med. Men ett väldigt glatt och trevligt tåg.                    När jag var hemma i Forshaga så var B där med hundarna. Jag hade tyckt att Annie var lite slö och hängig under löpet. Och B tyckte att hon var väldigt slö. Jag såg att hon hade en massa klet i bakbyxorna. Som blodblandat. Hon ville ut och kissa hela tiden. Satt väldigt länge. Jag förstod att något var fel. Misstänkte urinvägsinfektion. Ringde jourhavande veterinär och ville få råd. De skulle kontakta mig på förmiddagen. När veterinären ringde fick jag en tid för kontroll. Vi åkte till Ransäter eftersom Mjörnäs djurklinik ligger alldeles i närheten. Det togs ett ultraljud och konstaterades en livmoderinflammation. Veterinären ville medicinera henne. Men inte jag...Det blev en diskution för jag vet att det oftast kommer tillbaka vid nästa löp. Han sa dessutom att han inte visste om hon skulle bli bra med medicinering. Då fattar jag verkligen inte varför de inte föreslår operation på en gång. Det var ju Söndag så jag förstod ju att detta skulle bli dyrare med helgtillägg. Men ja ville bara ha detta gjort. Kl 15.30 var hon opererad och vi åkte och hämtade en liten yr, vinglig ledsen Annie. Men operationen hade tack o lov gått bra. B skjutsade hem oss. Natten var fruktansvärd. Sov inte en blund. Annie mådde illa och kräktes hela tiden. Hade ont och gick omkring och visste inte vad som hände. Jag var så orolig och ringde veterinären. Hade även kontakt med farmor Eva. Nu mår hon bättre tack o lov. Väldigt trött och vill inte gå så långt på rastningarna. Farmor var här med sin syster och kom och hälsade på i går. Då piggnade Annie till. Var nog kul med besök och inte bara gå med matten. Även söta Cocos var med. En väldigt trevlig tik tycker jag. 
Precis kommit hem från djursjukhuset. Lilla gumman. Men känns bra den fula livmodern är borta. 
Sötnosar❤️❤️    Även Teddy och barnen kom på fikabesök. Lilla Lovisa var lite febrig och hängig. Så hon var hemma från förskolan. Rickard var superpigg däremot. Hoppas han klarar sig från förkylningen. 

Glass är mums mums det. 
Även pannkakor...
   Fina goa  snällaste ❤️                                         I morgon åker jag tillbaka till Ed. Måste börja städa och packa ner. Blodtryckskontroll och tandläkare. Sen tillbaka till Värmland på Kristi Himmelsfärd. Jag och J ska på dansuppvisning i Göteborg. Leia ska dansa. Ska bli spännande att se. Min stora lilla duktiga prinsessa. Det är även marknad i Ed denna helgen. J pojkvän ska vara hos oss Lördag till Söndag. Själv ser jag bara fram emot att Annie blir helt bra. Och att flytten är klar. 

Statsbesök

Har lämnat hundarna till extrahussen. Som tur är så är de färdiglöpta nu. Kom till Forshaga för en vecka sedan med ett fullproppat flyttskåp. Jag har en vind som är så stor och bra. Så där kom det mesta. Vill inte heller kasta allt. För det kan behövas en dag. Linda har hjälpt mig med att hitta en tvättmaskin. Ett kanonpris på 400kr. Måste bara få tag på en rörmokare som kan koppla in den. Sen fick jag en sån fin hylla av henne i inflyttningspresent. Jag är supernöjd! Jag har ordnat det mesta pappersjobbet. Så då är jag o J värmlänningar 1:sta Juni. Till Munkstigen kommer det in en liten familj från Göteborg. Blir förmodligen helrenoverat där. Själv så ska jag bara måla hallen i vårat nya lilla bo. Nu när jag fått mina saker på plats. Så känner jag mig mer och mer hemma där. 
Min tvättmaskin. Rörmokarn kom gärna hit...                                                           Nu sitter jag på tåget mot Göteborg. Var evigheter sen jag träffade gullungarna. Ska hämta dom på förskolan idag. Sen stannar vi nog någonstans och tar mellanmål. Solen skiner så det är så härligt...Sommaren närmar sig med stormsteg och jag o J planerar för den. J ska bli med mig till Svenska mässan nu i maj. Då ska Leia dansa där. Stolt Farmor❤️
Jag och Lovisa tar en selfie❤️
Familjen Wellander har varit och hälsat på lillebror i hans fjällstuga. Även mamma hade orkat tagit sig ända dit. Och de hade ett par helt underbara dagar där. Med scoteråkning och pulka. Så viktigt med sådana avbrott i vardagen. Jag och Anders har planerat att åka dit i Augusti. Men blir en lång resa. Långt upp i Lappland. 
Annie har fyllt 5 år. Grattis mattes finaste lilla Annie och alla syskon. Jag är så stolt och tacksam att ni kom till världen. 
Små mirakel som överlevde den svåra vägen ut i livet ❤️.                                   Inte vän med mitt webbhotell. Jag kan inte publicera. Kommer bara till 99% och sen är det stopp. Kontaktat dom. Och de säger bara att jag ska pröva någon annan webbläsare. Får jag ingen ordning på detta så får de betala tillbaka årsavgiften och jag får ta bort hemsidan. Jag har en vanlig dator med Windows. Nu önskar jag er alla en fin helg!

Pust och stön...

Denna veckan i Ed har varit intensiv. Vårdcentralen, läkarbesök, planeringsmöten, utvecklingssamtal. Hos läkaren gick det väl inte så bra som jag velat. Sköldkörtelprovet var för lågt. Så kanske större dos med Levaxin. Blodtryck för högt trots medicineringen. Tillbaka om en vecka för ny kontroll. Känner mig väldigt stressad inför flytten. Allt som ska städas, packas. Planera släp m.m. I helgen kommer ett par från Göteborg och tittar på lägenheten. De har nog redan bestämt sig för att ta den. Men vill komma in en månad tidigare. Jisses. Blir att kalla hem de stora starka sönerna om jag ska fixa detta. Hade man körkort så ginge det väl. I dag bakade jag tekakor bara för att försöka koppla av. 
De blev riktigt goda.                                 Annie och Nelly löper. Och nu börjar de komma in i höglöp. De går och gnäller och piper. På Måndag ska jag i alla fall till frissan och klippa topparna. Håret är så slitet. Ska bli skönt. Sen träffa sköterskan och kolla trycket. Måtte det vara bättre. Vill inte äta mera mediciner. Hemma är det kaos. Har tömt garderober med kläder. Slängt...Begriper inte vad man ska samla på sig. Men har ju bott här i 14 år. Så det blir en del

Flickorna undrar lite vad som händer?
Hittade Teddys fårskinnspåse som jag letat efter i hur många år som helst. Får väl hoppas Pierre får barn någon gång. För den är verkligen fin. Linda sa när hon fick se den. Vi får nog skaffa en liten Elsa ochså !   Funderar och undrar över framtiden. Sover oroligt. Men tror allt blir bättre när allt är klart. Att jag kopplar av mera. Leva på en liten pension blir tufft. Får hoppas på ett bra bostadsbidrag. J fortsätter hos mig fram till pensionen. Största utmaningen blir till att börja med  pendlingen. Annars får det väl bli andra lösningar. 
Ha en fin helg alla!!❤️