Pust och stön...

Denna veckan i Ed har varit intensiv. Vårdcentralen, läkarbesök, planeringsmöten, utvecklingssamtal. Hos läkaren gick det väl inte så bra som jag velat. Sköldkörtelprovet var för lågt. Så kanske större dos med Levaxin. Blodtryck för högt trots medicineringen. Tillbaka om en vecka för ny kontroll. Känner mig väldigt stressad inför flytten. Allt som ska städas, packas. Planera släp m.m. I helgen kommer ett par från Göteborg och tittar på lägenheten. De har nog redan bestämt sig för att ta den. Men vill komma in en månad tidigare. Jisses. Blir att kalla hem de stora starka sönerna om jag ska fixa detta. Hade man körkort så ginge det väl. I dag bakade jag tekakor bara för att försöka koppla av. 
De blev riktigt goda.                                 Annie och Nelly löper. Och nu börjar de komma in i höglöp. De går och gnäller och piper. På Måndag ska jag i alla fall till frissan och klippa topparna. Håret är så slitet. Ska bli skönt. Sen träffa sköterskan och kolla trycket. Måtte det vara bättre. Vill inte äta mera mediciner. Hemma är det kaos. Har tömt garderober med kläder. Slängt...Begriper inte vad man ska samla på sig. Men har ju bott här i 14 år. Så det blir en del

Flickorna undrar lite vad som händer?
Hittade Teddys fårskinnspåse som jag letat efter i hur många år som helst. Får väl hoppas Pierre får barn någon gång. För den är verkligen fin. Linda sa när hon fick se den. Vi får nog skaffa en liten Elsa ochså !   Funderar och undrar över framtiden. Sover oroligt. Men tror allt blir bättre när allt är klart. Att jag kopplar av mera. Leva på en liten pension blir tufft. Får hoppas på ett bra bostadsbidrag. J fortsätter hos mig fram till pensionen. Största utmaningen blir till att börja med  pendlingen. Annars får det väl bli andra lösningar. 
Ha en fin helg alla!!❤️

Kommentera här: