Statsbesök

Har lämnat hundarna till extrahussen. Som tur är så är de färdiglöpta nu. Kom till Forshaga för en vecka sedan med ett fullproppat flyttskåp. Jag har en vind som är så stor och bra. Så där kom det mesta. Vill inte heller kasta allt. För det kan behövas en dag. Linda har hjälpt mig med att hitta en tvättmaskin. Ett kanonpris på 400kr. Måste bara få tag på en rörmokare som kan koppla in den. Sen fick jag en sån fin hylla av henne i inflyttningspresent. Jag är supernöjd! Jag har ordnat det mesta pappersjobbet. Så då är jag o J värmlänningar 1:sta Juni. Till Munkstigen kommer det in en liten familj från Göteborg. Blir förmodligen helrenoverat där. Själv så ska jag bara måla hallen i vårat nya lilla bo. Nu när jag fått mina saker på plats. Så känner jag mig mer och mer hemma där. 
Min tvättmaskin. Rörmokarn kom gärna hit...                                                           Nu sitter jag på tåget mot Göteborg. Var evigheter sen jag träffade gullungarna. Ska hämta dom på förskolan idag. Sen stannar vi nog någonstans och tar mellanmål. Solen skiner så det är så härligt...Sommaren närmar sig med stormsteg och jag o J planerar för den. J ska bli med mig till Svenska mässan nu i maj. Då ska Leia dansa där. Stolt Farmor❤️
Jag och Lovisa tar en selfie❤️
Familjen Wellander har varit och hälsat på lillebror i hans fjällstuga. Även mamma hade orkat tagit sig ända dit. Och de hade ett par helt underbara dagar där. Med scoteråkning och pulka. Så viktigt med sådana avbrott i vardagen. Jag och Anders har planerat att åka dit i Augusti. Men blir en lång resa. Långt upp i Lappland. 
Annie har fyllt 5 år. Grattis mattes finaste lilla Annie och alla syskon. Jag är så stolt och tacksam att ni kom till världen. 
Små mirakel som överlevde den svåra vägen ut i livet ❤️.                                   Inte vän med mitt webbhotell. Jag kan inte publicera. Kommer bara till 99% och sen är det stopp. Kontaktat dom. Och de säger bara att jag ska pröva någon annan webbläsare. Får jag ingen ordning på detta så får de betala tillbaka årsavgiften och jag får ta bort hemsidan. Jag har en vanlig dator med Windows. Nu önskar jag er alla en fin helg!

Kommentera här: