Ut med det gamla in med det nya...

Snart årets sista dag. Har aldrig gillat nyår. Blir deppad på något sätt. Kanske för att man inte vet vad som komma skall? Värsta är de J....a smällarna. Varit lugnt i Forshaga än. Men bävar för morgondagen. Annie bryr sig inte så mycket. Men stackars Nelly blir alldeles förstörd. Ska stoppa i öronproppar och se om det hjälper? Julen är över och den har varit verkligen trevlig. J o S har precis åkt hem efter att ha varit här i Värmland ett par dagar. Barnen har verkligen lekt och haft så roligt. Verkligen roligt när vi alla samlas. Inte så ofta tyvärr. 
Två mycket förväntansfulla små på julaftonen. 
Gott Nytt År på er alla. Hoppas det nya året kommer med mycket ljus och glädje.                                                     I dag har jag handlat och bunkrat upp för kommande vecka. Köpte en smörgåstårta som jag ska bjuda på i morgon när J o F med familj kommer. På kvällen blir det lugna gatan. Sen får vi väl se vad nästa vecka bjuder på för aktiviteter. T vill ha snö så han kan spåra varg. Vargjakten börjar på Måndag. Själv tycker jag detta vädret är toppen. Ingen is och halka. Men men. Rätt vad det är kan det vara snöstorm. Jag har pratat med än den ena och än den andra på Uppsala Kommun om boende för mamma. Blir ett möte med dom i Uppsala när jag är där. Känns segt och långdraget. Hon vill ju så gärna flytta till ett boende där hon får ha personal runt sig. Inte lätt i dagens Sverige och bli gammal. Ska ordna så hon får ett trygghetslarm i alla fall. 
 

GOD JUL

Klapparna är köpta men inte inslagna. Så det får göras i kväll. Får lyssna på julmusik så jag får lite julstämning. J har också en del paket. Hon är på väg hemåt från skolan. Ska ordna med tandställningen i morgon och packa för sin resa. Så jag och J kommer inte fira jul tillsammans i år. Hon kommer hem till nyår tillsammans med F. Vi ska gå ut och äta i morgon och mysa lite. Förra helgen var också väldigt mysig och trevlig. Fantastisk vacker julmusik så man fick knottror. Gillar Rickard Söderberg väldigt mycket. Vi hade julklappsutdelning och åt julbord på Farmors place. Kan säga att jag är nöjd på julmat nu. På FrEda ska jag o B ha julbord och julklappsutdelning. På Julaftonsmorgon så sätter jag mig på tåget mot Göteborg. Stackars Leia har fått vattkoppor och varit hemma från förskolan. Så vitt jag vet så har jag haft det så det ska inte vara någon fara för att bli smittad. Ska bli roligt att vara  i Mölnlycke över julafton. För det var länge sedan nu. S mamma kommer också. Jättetrevligt...Snart så har vi ett nytt år som står för dörren. Ser fram emot att det blir ljusare ute snart. Mörkret blir jag så trött på. Mycket som händer nästa år. Önskar er alla en riktigt God Jul med era nära och kärà ❤❤❤
F fick en så fin morgonrock som hon var så glad över
Goa fina Anne-Marie. Min fina vän och mentor💗
Var i stan i går och julhandlar. Då mötte den här fina tomten mig. 
                                GOD JUL!⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Glad Lucia!

Då är Lucia kommen. Har inte märkt av den speciellt. Men fick en underbar bild av min svärdotter på våran underbaraste Leia som Lucia. 
Farmors sötaste prinsessa💛💛💛  
 Var och hälsade på mina små förra veckan. Vi hade så mysigt så. På julafton åker jag dit igen. Nelly är inte riktigt i form. Inte bra i magen heller. Hundarna har väl aldrig varit så sjuka som denna höst/vinter. Blir så orolig. Och ingen sömn heller blir det. I dag när jag var i affären och handlade. Så kom jag ut med matkassar men ingen väska. Och den är alldeles sprillans ny. Som tur var fanns den kvar i affären. Jag har mycket i huvudet nu. Märks för jag är så snurrig. Mamma behöver flytta in på servicehus omgående. Jag letar och ska försöka få till ett möte snabbt. Men kan tänka mig det är långa köer. Hoppas läkaren kan hjälpa till. Det bästa alternativet vore att hon fick ett boende här i Värmland. Flytta hem till mig vägrar hon. Vill inte vara till besvär. Jag får inte lugn i min kropp förräns mamma har fått ett bra boende. Ser fram emot helgen och hoppas den blir trevlig. Ska bli roligt att träffa Anne-Marie igen. Ska försöka ta mig i kragen och baka saffransbröd i morgon. Nästa veckan ska skinkan kokas. Sen ska jag ha julbord för barnen med familjer.
Jag önskar er alla en Glad Lucia på er🌟🌟🌟🌟🌟