Grått o ruggigt.

 
Tidig morgon på Kråkåsen hos fam Wellander
 I dag vill jag verkligen inte gå ut. Regnar och rått ute. Hundarna är inte heller på hugget direkt. I går så passade jag Apollo och som tur var så var det härlig sol och lite snö. Han älskar att vara ute på gården och njuta av kylan. 
Finaste Apollo. En äldre man med lite krämpor här och var. Men fortfarande mycket pigg. 
Lite is på älven. Så nu får nog laxfisket ligga på is tills nästa år. 
Mina flickor. Som har rättat till sig i magen nu. (Törs inte säga ordet knabbt. J kom hem tidigare från skolan i Fredags. Hon var så sliten och trött. Tur att det snart är jullov för henne. Rickard o Lovisa sov över hos oss i Fredags natt. Det gick väldigt bra allting. De verkade tycka det var roligt och spännande. Tidig Lördagsmorgon gick vi upp. Vi bakade pepparkakor, vilket gillades av Rickard. 
Farmors sockerbagare. Lilla Lovisa var fortfarande inte riktigt i form. Hon ville sitta o gosa med Annie o titta på barnprogram. 
I morgon bitti tar jag tåget mot Göteborg och mina två andra gullungar. Tänkte vi kunde baka lite pepparkakor. Alltid lite mysigt i juletid. I Måndags var jag i Karlstad och gjorde klart mina julklappar. Bara sönerna kvar nu. Inte en susning vad de ska få. På Lördag fyller L år. Köper en blomma och åker dit o grattar min kära svärdotter. Nästa helg kommer Anne-Marie och Frida. Det ser jag fram emot. Då ska vi alla fyra gå ut och äta julbord. Sen har vi ju konserten på kvällen. Tja sen är det julafton helgen efter. Snart nytt år. Mycket nytt som kommer hända då. Jag ska gå in på Försäkringskassan och lägga in om min pension snart. Förmodligen flyttar J och byter skola till sommaren. Ja ja. En dag i taget. Det får räcka just nu. 
 

Kommentera här: