Oj, redan helg!

D
 
Denna veckan har gått i en rasande fart. Jag var väldans trött efter förra helgens adventsfirande. Vi hade otroligt trevligt. Mamma fick vila mellan slagen. Jag o G tog hand om allting mat, disk mm. Så oerhört viktigt med kvalitetstid. 
L visade mamma det nya huset de ska flytta till nästa år. Och det var ju roligt för henne. Hon fick dela ut sina paket till barnen. Jag tror alla mådde dåligt när mormor åkte hem. Jag mådde dåligt hela dagen. När jag skulle gå ut med hundarna och låsa min dörr så hittade jag inte min dörrnyckel. Letade som en tok i hela huset. Vände ut och in på allt. Till slut så förstod jag att jag måste tappat den ute. På eftermiddagen ringde J och pratade. Jag berättade om nyckeln. Ja men den låg ju i mormors ficka säger han...Hur har den kommit dit? Det är ett tecken..Någon vill säga mig något. Jag har bokat en resa hem till Uppsala i Januari. Julafton ska jag vara i Mölnlycke om inget oförutsett inträffar. På Torsdag nästa vecka drar jag mot Göteborg. Tar med lite pepparkaksdeg. Så kan vi baka lite tillsammans. Denna veckan har lilla Lovisa varit sjuk i feber. Så på Onsdagen kom hon o pappa tidigt på morgonen så T fick jobba. På eftermiddagen åkte vi och hämtade storebror på förskolan.
I dag kommer J hem från skolan. Barnen ska sova över hos oss i natt. T och L ska på konsert i Karlstad. Vi får hoppas det fungerar bra. På Söndag åker jag nog ner en sväng till stan och tittar på julklappar till barnen. Vi har fått lite snö på marken. Genast infinner sig julstämningen på en gång. Räcker så bra med denna lilla snö. 
Denna tycker jag är så bra. Mycket tänkvärd. Många som är ensamma över julen. Jag är så glad och tacksam över min stora familj och mina hundar ❤️❤️❤️❤️

Kommentera här: