Måndag förmiddag


I går så åkte vi tillbaka till Ed. Efter ett härligt sportlov. Vädret har varit helt fantastiskt med sol men kallt. Vi har varit på Ikea och handlat lite. J tyckte nog det var jobbigt där. För hon var rejält trött när vi kom hem. Jag hittade en så fin kökslampa för 45kr. Sen blev det ett litet sött soffbord som jag inte hade råd med men fanns bara ett kvar. Vi har varit i skogen med vovvar så de fick rasa runt. 
Mycket snö kvar än. Och nu ska det dessutom komma mer. Nu får det ge sig...Vi var hos T o L och gullade med barnen❤️ De är så goa. Jag hade med mig lite smaskigheter. Och det uppskattades. Vi bestämde att nästa gång jag kommer så får de sova hos farmor. Hade planerat att även hinna med att träffa Forshaga Kommun och diskutera ev sommarjobb. Men hann inte för nu har jag anlänt till Göteborg. Ska hämta mina hjärtan på förskolan. Stannar till kväll i morgon då skolan är stängd. Ja tur att farmor har att göra. Annars blir det för trist. Sitter just nu på Göteborgs centralen och överallt ropas det ut om inställda tåg. Visar sig om jag kommer hem i morgon. Fick ett erbjudande om bostad i Enebacken/Mölnlycke. Nybyggt område. 7.400kr i hyra. Det grejar jag aldrig tyvärr. Till sommaren så försöker jag få med så mycket möbler 
 som möjligt från Ed. Just nu finns det inget annat alternativ än att flytta till Värmland. Men måste få klart från min chef innan jag säger upp lägenheten. J börjar 2:an i höst. Sen ska vi titta på ett nytt boende till nästa år. 
Mina nya köksgardiner. På rea. 75kr. 
J och jag har delat av sovrummet. Så vi har varsin vrå. Blev väldigt bra. 
Mitt nya lilla bord. 
Nya gardiner på Ikea. 

VÅGA TA STEGET!

Ibland så känns det som om livet helt står still.Och just det man är i inte det man vill. Man känner sig så svag, så vilsen och så feg…Så känns det till den dag man vågar ta ett steg. Då öppnas nya vägar och man får perspektiv.Och plötsligt kan man se hur man vill ha sitt liv. Och när man blickar bakåt och man har fått distans, så ser man att det svåra var källan till en chans.
 

På väg...

Ja då har man landat på x2000 i Karlstad. Beräknad att vara i Stockholm 14.00. Jisses jag har inte varit i Stockholm på evigheter. Lite nervös för hur jag ska hitta. Men man har ju mål i mun som tur är. Det har varit några fantastiska fina dagar. Men idag snöar det och är ett riktigt dretväder. Ser fram emot att träffa lilla mamma. Var ett tag sedans sist vi sågs. Nästa vecka är det sportlov för J. Vi kommer att vara i Forshaga. Hon har blivit duktig på att åka tåg. Kommer även att träffa mina vänner från hemmastaden och lillebror förstås Den 1:a Mars ska jag på anställningsintervju i Forshaga för sommarjobb som behandlingsassistent. Måste fungera med J bara. Har man tagit ett uppdrag så är det ett stort ansvar man tar på sig. Just nu så tar jag ett steg i taget. Så får det lösa sig som det kommer. Mina tankar är hos mina fina i Mölnlycke. De har åkt på influensan hela familjen och är däckade. Ville så gärna finnas till hands och hjälpa dom. Otur att det kom mitt i min resa till Uppsala. Jonas lät verkligen ordentligt dålig när vi pratades vid. Inte lätt att vila för två sjuka föräldrar med sjuka små barn. Önskar nu av hela mitt hjärta att de kryar på sig snabbt och mår bättre. Tack o lov så går vi mot våren med värme och sol som vi så väl behöver.