Lördag kväll!

Dagarna rullar på i full fart. I Tisdags var jag i Mölnlycke och åkte hem tidig Onsdag morgon. All den snön som hade kommit var nästan borta. Grått slaskigt och trist. Men farmorshjärtat fick fyllas på med barnbarnsmys och gos. Lille Albin ville vara med farmor hela tiden. Och då blir ju Leia lite avis. Men en mycket trevlig dag. 
Farmor har badat lille Albin. Så söt med den lille badrocken. 

Noga med tandborstningen. Annars kommer tandtrollen.                                 Nu ska jag vara i Ed fjorton dagar. Sen bär det iväg till mamma. Ska träffa Zane och lillebror med familj. Jag har ju inte sett deras nya hus än. Nu på Måndag ska jag o J till tandläkaren och fixa J tandställning som har gått sönder. För vilken gång i ordningen vet jag knabbt.  Bara strul med den. I dag blev det lasagne till middag. Var längesen vi åt det. Riktigt gott. Nu blir det isdans på Tv:n. Gillar konståkning. 
Barmark igen. Härligt!!!

Tack o lov. Varmare..

I morse när jag kom ut med hundarna så kändes det helt underbart. Jag frös inte...-4 ute. Så härligt. Tog mig en riktig långpromenad på förmiddagen. Jag väntar på att tikarna ska börja att löpa. Borde ha gjort det för längesedan. Inte bra när det krånglar. J har varit hemma från skolan på grund av sjukdom men  i Torsdags så åkte hon med tåget mot Dalsland. Om än ett mycket försenat tåg. Hoppas verkligen det går i tid nu på Tisdag. För då ska jag åka till Göteborg. I Onsdags var jag till de små i Deje. Och lilla Lovisa var så förkyld stackarn. Men Rickard var så pigg så.Jag hade med mig morotsmuffins vilket uppskattades.I Torsdags kväll hände något som aldrig har hänt förut. Jag hade en påse jordnötter i skåpet och kalasade på den på kvällen.Länge sedan jag åt jordnötter. Senare på kvällen började jag må dåligt. Väldig magvärk och illamående. Gick o lade mig och vaknade efter ett tag och fick rusa in på toa. Var dålig hela natten. Lommer aldrig i hela livet äta en jordnöt något mera. Kollade på nätet och där stod att jordnötter kan bilda ett gift i magen. Fy säger jag bara. På morgonen släpade jag mig upp eftersom sotaren skulle komma. Han var i skorstenen och rensade. Den lilla skatan hade byggt sig ett bo där. Men nu är det drag i vedpisen.
Jag har fått en sån fin bild på Annies halvsyster Cocos som bor hos Eva och pappa Diesel och de andre bröderna Wille o Quattro. De har ju samma pappa. Finaste Diesel. Jag har ännu inte träffat lille cocos men får verkligen hoppas det blir snart. Hon är verkligen fin. Dessutom har hon en duktig utställningsmatte så där kommer det nog bli utställningar framöver . Grattis till en fin valp och massa lycka till framöver Eva.
Så duktig liten sjärna redan. 
Jag tittade lite på bilder på Annie som valp. Farmor Eva som tränar..
På Torsdag när jag kommer med tåget till Åmål så ska jag till veterinären och spruta hundarna för kennelhostan. Man vet ju aldrig om man hamnar på någon hundutställning i år. I April så är det en i Forshaga. Men jag är inte med i SSRK och vet inte om jag har råd. Räcker med Kennelklubben och Golden Retrieverklubben tycker jag...
Lite bilder från idag. Pulsade mig ut i snön i en skogshage. Orkade knabbt ta mig därifrån.

God Förmiddag


Jag o J anlände till Värmland i måndags. J har fått någon slags halsinfektion. Så vi fick tid på vårdcentralen för halsprov. Som tur var så var det ingenting. Bara virus. Som måste läka ut. Det var lugnt o skönt på tåget. Vilket gillas. Det som inte var bra var att det var något strul med elen när vi kom fram. Ringde hyresvärden. Och de kom nästan omgående. Efter mycket om o men så upptäcktes felet. Två faser som hade gått sönder. I denna kylan blir det mycket påfrestningar på el. På kvällen kom T från jobbet med hundmat år mamma. Tänk så underbart skönt att ha barnen så nära. Tryggt! Tyvärr så kom inte J och barnen som planerat. Halka och kyla satte stopp. Vinter är vinter och det måste respekteras. Även om farmor håller på att längta ihjäl sig. Nu får vi hoppas det kan bli så fort som möjligt. I Göteborg har de fått vinter nu så det räcker och blir över. Nu måste i alla fall Leia vara lycklig som älskar snö. Nu kan hon o Albin göra snögubbar och åka pulka. 💗 Snön är ju annars inte så vanlig i Göteborg. I går var jag till Karlstad och hämtade ut J mobil som varit på lagning. Var på garantin så det skulle inte kosta något. Men 350kr skulle de ha. Blev en lång diskussion  med killen i butiken. Hur det nu gick till så slapp jag betala. Meeen jag fick mera surf till mobilen som han skulle ge mig till ett superpris. Dum som jag är gick jag med på det. När jag kom hem ringde jag Tre och jag hade bundit upp mig på 24 månader på detta. Jag fick inget avtal från butiken. Men nu måste jag tillbaka dit igen. Bredbandet i Ed ska jag säga upp denna månad. Likaså digital-tv. I dag ska jag göra ett litet besök hos T. Han är hemma med lilla Lovisa som är sjuk. Jag fryser och fryser. Fy hoppas verkligen kylan ger sig snart. Man vill inte gå ut alls. I går kväll -17 Blir korta promenader med hundarna. Har inte lärt mig elda i vedspisen än. Så jag ska gå på kurs i att lära sig elda. Ha ha....Ha det så gott alla 💗💗