Tack o lov. Varmare..

I morse när jag kom ut med hundarna så kändes det helt underbart. Jag frös inte...-4 ute. Så härligt. Tog mig en riktig långpromenad på förmiddagen. Jag väntar på att tikarna ska börja att löpa. Borde ha gjort det för längesedan. Inte bra när det krånglar. J har varit hemma från skolan på grund av sjukdom men  i Torsdags så åkte hon med tåget mot Dalsland. Om än ett mycket försenat tåg. Hoppas verkligen det går i tid nu på Tisdag. För då ska jag åka till Göteborg. I Onsdags var jag till de små i Deje. Och lilla Lovisa var så förkyld stackarn. Men Rickard var så pigg så.Jag hade med mig morotsmuffins vilket uppskattades.I Torsdags kväll hände något som aldrig har hänt förut. Jag hade en påse jordnötter i skåpet och kalasade på den på kvällen.Länge sedan jag åt jordnötter. Senare på kvällen började jag må dåligt. Väldig magvärk och illamående. Gick o lade mig och vaknade efter ett tag och fick rusa in på toa. Var dålig hela natten. Lommer aldrig i hela livet äta en jordnöt något mera. Kollade på nätet och där stod att jordnötter kan bilda ett gift i magen. Fy säger jag bara. På morgonen släpade jag mig upp eftersom sotaren skulle komma. Han var i skorstenen och rensade. Den lilla skatan hade byggt sig ett bo där. Men nu är det drag i vedpisen.
Jag har fått en sån fin bild på Annies halvsyster Cocos som bor hos Eva och pappa Diesel och de andre bröderna Wille o Quattro. De har ju samma pappa. Finaste Diesel. Jag har ännu inte träffat lille cocos men får verkligen hoppas det blir snart. Hon är verkligen fin. Dessutom har hon en duktig utställningsmatte så där kommer det nog bli utställningar framöver . Grattis till en fin valp och massa lycka till framöver Eva.
Så duktig liten sjärna redan. 
Jag tittade lite på bilder på Annie som valp. Farmor Eva som tränar..
På Torsdag när jag kommer med tåget till Åmål så ska jag till veterinären och spruta hundarna för kennelhostan. Man vet ju aldrig om man hamnar på någon hundutställning i år. I April så är det en i Forshaga. Men jag är inte med i SSRK och vet inte om jag har råd. Räcker med Kennelklubben och Golden Retrieverklubben tycker jag...
Lite bilder från idag. Pulsade mig ut i snön i en skogshage. Orkade knabbt ta mig därifrån.

Kommentera här: