Glad Midsommar!

Midsommar...årets vackraste tid. Men likaså lite dyster. Allting vänder. Och mörkret så sakteliga återvänder. Därför har jag aldrig gillat denna dag. I morgon är det midsommar. Jisses. Tiden rusar fram. Jag tänkte när sommarlovet började. Det blir så långt men nu känns det som det kan gå sakta. I går kom J hem från kollo. Brunbränd och fräsch. Min chef både körde henne dit och hämtade. Väldigt bra gjort. Tyvärr så slutar hon efter sommaren. Väldigt trist när det fungerar så bra med personkemin. Så otroligt viktigt i dessa jobb. Jag har blivit ett år äldre. Och hade en väldigt trevlig födelsedag. Blev bjuden på mat ute i vackra Värmskog. Där de har väldigt goda räkor. Sen åkte vi till bästa Eva och fikade. Roligt att träffas och se hundarna. Kände knabbt igen Cocos. 
Smakade himmelskt gott 
En god öl till kan man ju unna sig
Annie med pappa Diesel
Eva var alldeles nyopererad i armen. Men pigg ändå. Fick så vackra rosor av henne. Tack!
Underbar färg. De står fortfarande lika fina. 
På vägen hem slank vi in i Skåre. Hur mycket kläder som helst. Jag hittade en jacka som jag inte hade råd till. Fick den i present av B. Ja ni hör...vilken superdag. Snart ska jag och J åka till Deje och i morgon blir det Rasäter och titta på midsommarstång. Blir även ett besök på campingen och hälsa på Eva o Gunnar som är där över midsommar. På Söndag ska jag passa de små gullungarna när mamma o pappa jobbar. Sen följer jag J till Göteborg på Måndag morgon.då hon ska besöka sin storasyster den veckan. Sen kommer Zane. Ska bli superkul. Var ett tag sen vi sågs sist. 

Mina sötnosar när vi var och fikade i parken. 

Skön Måndag!

Känns så. Helgen varit intensiv. Packa inför kollo. Aktiviteter för fullt. Lite kalla vindar har det varigt men det var bara skönt om jag får bestämma. I går packade jag och Frida picnickorgen och drog på långpromenad. Tanken var att fika nere vid Åsbrinken som är fint att vara på. Annie hade en lång löplina på sig. Frida skriker till...En stor jä....la orm låg intill vägen i gräset. Annie skulle precis lukta på den. Fy vale  Andra gången jag går på orm i år.  Går snart inte ut någonstans längre, Ser orm överallt. Har verkligen inte råd just nu med mera veterinärräkningar. Vi tog våran picnic till lite mera civilt ställe. Det smakade gott. Hemma blev det stekt lax till mat. På kvällen åkte vi med bussen in mot Karlstad och tågstationen.Puss o Kramen vi ses inte förräns i Augusti nästa gång. För långt tyckte vi båda..Men då blir det desto längre. Denna veckan blir det firande av B som fyller år. På Torsdag åker jag till Mölnlycke och hämtar mina små hjärtan på förskolan.Nästa vecka är det midsommarveckan. Jisses vad tiden rusar fram  Jag ska ta med mig J och åka till Ransäters hembygdsgård och titta på midsommarstången. Jag har aldrig gillat midsommar..Känns så trist att det vänder och går mot mörka tider igen. Sen får jag ordna lite inför Zanes ankomst till Värmland. Roligt med besök  I sommar kommer det att komma lite besök till mig. 
 

Ljuvliga sommar!

Solen fortsätter att skina från en klarblå himmel. Hundarna letar upp all skugga som finns att svalka sig på. Mitt på dagen när det gassar som värst får de vara inomhus med fläktar på. Jag går ner till älven och badar dom. Annie är som vanligt igen nu. Känns väldigt skönt i mattehjärtat. I helgen var jag o J och shoppade runt i stan. Hon köpte sig två jättefina klänningar, bikini, linnen m.m. På Lördagen kom Lovisa till oss. Vi hade en sån mysig dag. Väldigt varmt men vi tog en skön promenad ner till älven. På Fredag är det sommarlov. Känns konstigt men skönt för alla barn o ungdomar. F kommer till oss i helgen. Jag får baka en sommartårta och fira sommarlovet. På Söndag åker J till kollo. Mycket som händer på agendan. B fyller 75 år. Zane kommer efter midsommar. Ska bli så kul. Då ska vi hälsa på Lars Lerin. På museet alltså. Hoppas i o för sig han är där. Sen får vi väl göra Karlstad. Zane är en av mina äldsta väninnor. Vi är barndomskamrater sen småskolan i Uppsala. Hon är viktig för mig. 
Mina vackra blommor som växer hos mig


Jag är glad att jag har så nära till älven. Mycket vackert och rogivande att sitta där. 
Lovisa ute och går med "Mimmi "


Det är så otroligt vackert ute nu.