Nu är det vår!!

Så fina vårdagar vi haft och har. Jag och F har utforskat Forshaga från dess alla håll och kanter. Hundarna har tagit sig ett dopp i älven. Har lina på dom för jag vågar inte låta dom vara i vattnet annars. Häromdagen gick vi Klarälvsbanan nästan till Deje. Var helt slut när jag kom hem. Nu ska vi ta hit cyklarna. Mycket fina cykelvägar här. Annie har börjat att löpa. Nellan håller på sig än. Lovisa var hos mig en förmiddag när T besiktade bilen. Så mysigt så. 
Lovisa älskar hundar💗
Blir det ingen mat snart Farmor?


Första gången jag gjorde Swartsvaldtårta. 


F längst upp i fågeltornet

Nu åker vi mot Ed snart. Fortsätter och röjer och packar. Har inte hört vilken som kommer in efter mig. Men hoppas det blir någon som kan flytta in tidigare. På Måndag ska jag till Vårdcentralen på ettårskontroll. Lämna prover m.m. Eftersom jag äter medicin för blodtryck och sköldkörtel så är det skönt att kolla att allt är bra. Är så otroligt nöjd med vårdcentralen i Ed. Men får väl inte behålla min läkare när jag flyttar? Så jobbigt att börja från början med någon ny. Men måste...

Glad Påsk!


Tiden rusar iväg och nu är påsken här. En väldig tidig påsk. Den brukar ju vara i April månad. Påsken brukar jag inte fira något speciellt direkt. Men vi ska i alla fall äta lite påskbuffé här hos mig på Påskafton. T har brandjour så han kan tyvärr inte vara med. P jobbar så han kommer inte heller. Tråkigt. Men L och barnen kommer. F ska jag hämta vid tåget i morgon. Och J kommer på Lördag. Hon ska fira sin pojkvän färdigt först. Sen väntar en veckas påsklov. Var och pussade på sötnosarna i veckan. Vi kalasade på glass. Det är mumma det...

Rickards fina tröja.                                   Vi har även haft besök av Eva och Cocos. Som är halvsyster till Annie. Det var väldigt trevligt att träffas. Fick lite bannor av Eva om att Annie är för kraftig. Det är inte bra för henne med tanke på artrosen. Ja blir att minska på maten för henne. Det jobbigaste är att blir hon inte mätt. Så går hon omkring och tjötar. Ja ja bara att vara stentuff. Bengt kom förbi med Apollo. Nyttigt för lillan att träffa nya hundar och personer. När Eva skulle åka hem så kom hon inte in i bilen. Förstod att hon lagt dom i jackan i bilen. Dörrarna hade låst sig. Så...det blev till att stanna kvar i Forshaga tills den snälla mannen kom med extra bilnycklar. Ja tänk vad som kan hända. Tur man inte har någon bil. Ha ha. Cocos var en så fin liten tik. Ska snart debutera i utställningsringen. 
Glad och pigg liten tjej. 
Om en vecka åker vi mot Ed igen. Jag måste ta hand om all post. Och packa och rensa. Kommer tillbaka i mitten av April. Och planerar att ta mig mot Göteborg. Vill hämta de små på förskolan. Så mysigt. Nu får ni alla ha en  fin påsk. Var rädda om varandra. 
Lite bilder från våra promenader runt Klarälven

Hej igen...

Ja gått några dagar sedan sist. Det har varit mycket nu ett tag. Jag har kört första flyttlasset från Munkstigen. Fick nästan med hela vardagsrummet på ett släp. Nästa gång får det bli klädkammaren och källaren. Det får gå upp på vinden. Likaså resten av möblemanget. Det jag vill ha har jag tagit in i huset. Lägenheten är uppsagd till sista Juni. Kan knabbt fatta detta själv. Tiden får utvisa om jag blir kvar i Forshaga eller om det bara är ett mellanspel. Allt hänger ju på om jag trivs eller inte. Och hur det fungerar med hundarna. Jag står fortfarande i kö för bostad i Härryda Kommun. J verkar också vara positiv till flytten eller om det är nyhetens behag. Orkar inte tänka på allt som ska städas, packas ner. Men får ta lite i sänder. Nästa vecka kommer F till oss och ska stanna hela påsklovet. Hoppas vädret fortsätter i denna härliga vårsol. Funderar på att köpa några penséer och sätta ut. Förra helgen var jag och grattade lilla Albin som blivit hela två år. En mycket trevlig dag tillsammans mina älskade barnbarn och släkt och vänner. Tågen gick dessutom precis som de skulle. Så bara positivt. 

Mamma Sara hade gjort en sån otroligt fin tårta till sin lille son. Hundarna vid slottet som vi nästan har som granne.