Glad Påsk!


Tiden rusar iväg och nu är påsken här. En väldig tidig påsk. Den brukar ju vara i April månad. Påsken brukar jag inte fira något speciellt direkt. Men vi ska i alla fall äta lite påskbuffé här hos mig på Påskafton. T har brandjour så han kan tyvärr inte vara med. P jobbar så han kommer inte heller. Tråkigt. Men L och barnen kommer. F ska jag hämta vid tåget i morgon. Och J kommer på Lördag. Hon ska fira sin pojkvän färdigt först. Sen väntar en veckas påsklov. Var och pussade på sötnosarna i veckan. Vi kalasade på glass. Det är mumma det...

Rickards fina tröja.                                   Vi har även haft besök av Eva och Cocos. Som är halvsyster till Annie. Det var väldigt trevligt att träffas. Fick lite bannor av Eva om att Annie är för kraftig. Det är inte bra för henne med tanke på artrosen. Ja blir att minska på maten för henne. Det jobbigaste är att blir hon inte mätt. Så går hon omkring och tjötar. Ja ja bara att vara stentuff. Bengt kom förbi med Apollo. Nyttigt för lillan att träffa nya hundar och personer. När Eva skulle åka hem så kom hon inte in i bilen. Förstod att hon lagt dom i jackan i bilen. Dörrarna hade låst sig. Så...det blev till att stanna kvar i Forshaga tills den snälla mannen kom med extra bilnycklar. Ja tänk vad som kan hända. Tur man inte har någon bil. Ha ha. Cocos var en så fin liten tik. Ska snart debutera i utställningsringen. 
Glad och pigg liten tjej. 
Om en vecka åker vi mot Ed igen. Jag måste ta hand om all post. Och packa och rensa. Kommer tillbaka i mitten av April. Och planerar att ta mig mot Göteborg. Vill hämta de små på förskolan. Så mysigt. Nu får ni alla ha en  fin påsk. Var rädda om varandra. 
Lite bilder från våra promenader runt Klarälven

Kommentera här: