Snö snö...

Ska detta snöande aldrig ge sig? Jag vill ha fågelsång och grönt gräs nu. Ja ja bara att stå ut. Rensar och planerar för fullt. J studiedag denna veckan. Så vi sitter inte här i Ed utan drar mot Värmland. Har börjat titta på priser på flyttskåp. Behövs nog ett par vändor. Får ju slänga väldigt mycket. Och jag som har så svårt att slänga saker? På Lördag har lille Albin 2-årskalas. Planeringen är att jag ska dit över dagen och gratta min lille prins. Han har blivit så stor. Och Leia så redig och duktig. Det var så mysigt att vara med dom när mamma o pappa var på jobbet Vi var ner till sjön för att titta om några fåglar hade kommit. Men nej det är för kallt än. 
Mellanmål. Blev lite smaskiga saker.       J har haft besök av sin pojkvän. En väldigt go kille som jag gillar väldigt mycket. Hoppas verkligen det håller mellan dom 
Så härligt att se dom.                                Snart är det dags att bylta på sig och gå ut med vovvarna. Jobbigt innan men skönt efteråt. Bara att perra på som min kära mor brukar säga. Ha det så bra alla!

Kommentera här: