Grattis alla mammor!

Denna Söndagen har tillbringats i skogen med mina kära fyrbenta och Bengt som följde med och var chaufför . Är ju en bit till skogen. Alldeles för långt att gå till den. Det ösregnade i morse men blev bättre. Väl hemma så var det matdags. Sen var vi bjudna till Rikard på 4 års kalas. Där bjöds det på glasstårta och mycket smått och gott. Träffade även L släkt som var väldigt trevliga. Presenten från oss var en nybörjarkamera. Roligt om man kan få upp fotointresset på honom. För det är verkligen roligt att fotografera. Även om jag legat av mig nu ett tag. 
Mina nya utemöbler. 

Leia och Albin åker ruschkana. Vi hade en så mysig dag i Mölnlycke. 

Blåsa ljus gick så bra för min stora prins. 
Linda hade gjort så mycket gott till kalaset.                                                     Ja det var ju även Mors Dag. Fick en väldig fin hälsning från min äldste son. Tack Jonas. Den gladde mig...Ha en fin vecka alla.

Grattis Rikard 4 år

Hipp hipp hurra för Farmors lillprins idag. Ha en jättefin dag. Så kommer snart Farmor med paket. Pussar o Kramar ❤️

God Morgon

I dag har jag varit uppe tidigt. Ska iväg med tåget och hämta mina små hjärtan på förskolan. Solen skiner och det ser ut att bli en fin dag. Måste säga att nu känns det väldigt bra. Flytten är avklarad. Gick med ett hårsmån. Vinden ovanpå mig är totalt fullproppad. Annie har varit dålig i magen ett par dagar. Häromnatten höll hon mig vaken hela natten. Åskan gick som baraste den och hon behövde ut hela tiden. Då var jag glad att jag hade en stor gräsmatta. Sen fick jag gå med spaden och rensa bort. Ska lägga altangolv vid ingången och förmodligen göra en slags pergola där jag kan ha någon slags klängväxt. Ska åka in till Karlstad och titta på priser mm. Först måste jag o J handla kläder. Till examen och lite mera vardagsklädsel. Nu har vi ju nära till Karlstad och shoppa. Bara två veckor kvar tills sommarlovet. Fattar verkligen inte. Tiden rusar fram. Rickard blir 4 år på Fredag. Var där när T hade jour. Och pussade på gullungarna. Jag har köpt lika födelsedagspresenter åt Rickard och Leia. Även Leia fyller ju ganska snart. Såg att Kalenius i Karlstad hade passionsblomma. Älskar den blomman. Så nu blir det att skaffa busskort och åka dit och köpa. Meeeen först budgeten. Inte att förglömma. Gäller att hålla hårt i slantarna om de ska räcka hela månaden. 
Underbart vackra passionsblomman. Har haft den ute på en altan en gång. Och den blommade långt in på hösten.    Tycker inte Annie riktigt är som innan kastreringen. Men kanske inbillar mig. Tog mig ut i skogen i går och lät henne springa ett tag. Men då vart det fart minsann. Skönt att se. Men ganska mycket folk ute i skogen nu vid fågeltornet så jag vill inte släppa henne lös där. Vore ju eländigt om hon började jaga där. 
En skön stund hade vi i alla fall. 
Så vacker allting nu. Vi har ju haft väldiga skyfall och åska. Men det var så bra med lite blött i marken. 
En växt som växte i skogen. Kommer inte ihåg namnet. Men vacker var den.   På Söndag blir det kalas för lille Rickard. Och nästa helg ska ha ha ett eget kalas för sina kompisar. Då ska Lovisa vara hos farmor och mysa.