Sköna Maj

Så vackert ute. En fröjd för själen. All den skira grönskan. Jag har flängt och farit som vanligt. Jag och J var i Göteborg och Svenska mässan på dansshow. Leia går på dans i Mölnlycke och skulle visa upp sina färdigheter tillsammans med andra grupper. Var så roligt och se farmors lilla prinsessa dansa. Det var ohyggligt hett denna dagen. Trodde jag skulle få värmeslag. När vi sagt hej då o puss o kram till alla så åkte jag och J ner på 5:ans varuhus och shoppade lite smått och gott till J. Fika och glass hanns med. Sånt får ju inte förglömmas. 
På väg till tåget

Leia fick en guldmedalj för sin duktiga dans. 
Alla duktiga små barnen som dansade💗

Alldeles strax innan jag ska iväg. Alltid lika otroligt jobbigt att skiljas. Har en klump i halsen varje gång. Hade ju velat flytta närmare. Men plötsligt händer det ju sägs det....                                           Nu har jag landat i Ed för sista packningen och tömma huset. F kommer till oss i helgen. Sista helgen i Ed. Sen blir det för flickorna att åka till Värmland. Varit lite bekymrad över Annie. Hon har haft lite flytningar. Ringde veterinär och de sa att det kunde vara så. Men får tempa henne varje dag och se så hon inte får något dret. Törs inte ens tänka tanken. Har precis skramlat ihop veterinärräkningen på 7.300kr. Min läkare från Ed ringde och ville komplettera min blodtrycksmedicin med en tablett till. Sen så får jag kontakta vårdcentralen i Forshaga för uppföljning. Bara jag får landa nu. Så kanske det blir bättre med blodtrycket. Anne-Marie har fyllt 50 år. STORT GRATTIS min fina vän. Hoppas du hade en fin dag. 


Anne-Marie med sin häst som hon rider varje dag.                                                 Känner mig fortfarande orolig över mycket. Men måste försöka att släppa det. Bara ekonomin blir bättre så mår man ju bättre. Och att Annie blir bra och samma pigga tjej som förut. Tror dessutom att man för över mycket oro på hunden. 
Jag önskar er alla en fin helg. För det ska vi försöka ha. Bulla upp med godisberg inför Mello på Lördag. 

Kommentera här: