Fin helg...

Ja då har helgen gått. Och i morgon är det 1:a November. Tack Eva. Tur du är uppmärksam när jag skriver fel.  Vi har gått över till vintertid. Vilket jag tycker är ett dumt påhitt. Den där timmen känner jag av länge. J kom hem i Fredags. Tyckte det skulle bli skönt med höstlov. Hon ska hälsa på sin mamma ett par dagar. Jag och Lovisa var själva hemma i Söndags. När mamma o pappa jobbade. Rickard fick följa med mamma på barngympa. Vi bestämde att vi ska göra pepparkakor tillsammans till jul. Lovisa gillar att mysa och pyssla precis som Leia gör med. 
Skönt och sova middag i Farmors säng.                                           Jag och Anne-Marie har bokat biljetter till en julkonsert i Karlstad 17 Dec. Jag gillar Rickard Söderberg och Arja Sajomara väldigt mycket. Vilka röster...Ska bli kul och göra något med Anne-Marie. Vi jobbar ju ihop. Och det blir bra att släppa allt med jobb och koppla av.  
Just nu är det grått och ruggigt ute. Lite småregnigt. Snart får man sätta upp lite adventspynt i fönstren. Det är det mysigaste med julen. Denna veckan ska jag till frissan och klippa topparna. Alltid skönt och få det lite uppklippt. Sen ska jag o J till stan och handla. Ska köpa en uteslinga till trädgården. Sen blir det att gå på nåt mysigt ställe och fika. Jag gillar att gå i Karlstad. Mysig och trevlig stad att gå i. Jag har lagt ut min IPhone 6 till försäljning på Tradera. Den är så jättefin. Men behöver pengarna. Hoppas jag får den såld.
 2.500kr om någon är intresserad?      
 
        

Solig Onsdag

Solen skiner in genom fönstret. Verkligen sååå skönt efter allt regnande. Får bli en lite längre tur med vovsen idag. Varit lite sleten efter helgen. Var i Göteborg förra veckan och sen följde Mia med mig hem. Mycket prat och mat och gofika. Mia var precis sig lik förutom frisyren. Som hon passade så bra i. 
Ja ni ser vad vi smaskade. Vi var i Karlstad och tittade lite på inredning till hennes nya bostad som hon snart flyttar in i. På Måndagen var jag hos de små gullungarna när pappa T skulle på brandövning. De växer som bara den. Fick bli många sagor innan John Blund kom. Fick en pannlampa av T så jag ser bättre när jag är ute med hundarna i mörkret. Har köpt mig ett litet köksbord på Ikea. Blev så mycket mera plats i köket. Bra pris dessutom. 
I morgon blir det Karlstad igen. Har fått en tid för att prova ut glasögon. Sen ska jag titta på lite julklappar till barnen. Titta på vinterstövlar åt J. Hon har höstlov nästa vecka. Då får vi gå och investera lite inför vintern. Vinterjacka har vi köpt med behövs ju massa annat. För min del så behöver det inte komma någon snö alls i vinter. Men det får man nog inte hoppas på. Med mamma har det just nu blivit bättre. Hon mår bättre men fortfarande mycket trött och dålig ork. Men vi planerar i alla fall att ses här på Kråkåsen till första Advent  och äta julbord. Mamma ser fram emot detta. Och det är bra hon har något att se fram emot. 
Nya hundmatsskålar till mina bästa fyrfota❤️
Bilder från min och hundarnas promenad. Ha en fin dag alla. 💜💜💜

Stadsresa

Nu är det verkligen höst ute. Visst är hösten vacker. Alla årstider har sin tjusning. Tur man har sina fyrbenta som ser till att matte kommer ut. I dag ska jag ta en tur till Karlstad. Lämna in mina trasiga glasögon. Är väldigt nöjd med mitt försäkringsbolag Dina Försäkringar. Det gick väldigt fort efter jag hade gjort skadeanmälan efter min vurpa. De drog av självrisken och sen fick jag ut för vad de hade kostat. Nästa år ska jag teckna en olycksfallsförsäkring på samma bolag. De var otroligt trevliga dessutom som verkligen betyder mycket i dessa tider. Har bestämt mig för att jag vill ha ett nytt köksbord o stolar. Räcker med ett litet bord för köket är ju så litet. Har jag familjemiddag så kan vi äta i vardagsrummet. F har varit här. Och vi hade en fin helg. På fredagskvällen så dök det upp en tjejkompis till J som bad så snällt att få sova över hos oss. Blivit något strul med nån date som hon träffat i Karlstad. Så det blev en sen kväll innan vi kom till sängs. J följde henne till tåget dagen därpå. De har öppnat en ny pizzeria här i Forshaga. Jag o F var där och åt för halva priset. Riktigt mysigt. J ville hellre vara hemma. 
Tiden rusar fram. Jag och AnneMarie har bestämt att vi ska gå ut och äta julbord med flickorna på Forshaga hotell en helg i December. Sen blir det väl lite julklappsutdelning.                         I morgon åker jag tidigt med tåget till Göteborg. Längtar så efter mina juveler där. Hämtar de på förskolan som vanligt. På Fredagen ska Mia följa med mig hem. Inte träffat henne på så länge nu. Fortfarande oroligt med mamma. Pratat med hennes läkare. Hon har haft bakterier i blodet. Nu får hon ingen medicin alls längre. Hon måste få starkare immunförsvar. Tänker på henne hela tiden. Bara hoppas hon rättar till sig. Tur jag har mina små som skingrar tankarna. Rickard och Lovisa var hos mig häromdagen. Såå mysigt❤️❤️❤️
 
 
Jag kommer att skaffa mig en hund till. En hane. Men inte i år. Pendlar mellan Golden eller Springer Spaniel. Svartvit gillar jag. Vi har ju haft en svartvit när barnen var små. 
Vem kan motstå!!!
Ja tiden och ödet får utvisa. Jag ska ta god tid på mig. Kontakta lite uppfödare mm