Oroligt...

Är väldigt orolig för lilla mamma som inte är bra. Lunginflammation och jobbigt allmänt. Får inte luft tillräckligt. Medicinen hjälper väl lite men tycker så synd om henne att inte få kunna äta eller sova. Tar lite dag för dag just nu. Känner mig ledsen och håglös. Tar bara fyra timmar till Stockholm så jag slänger mig iväg om det behövs. Knäpper händerna o ber till högre makter att hon blir bättre och infektionen ger sig iväg.  Var ute för ett litet olyckstillbud häromkvällen. Gick ut med hundarna som vanligt. Trött och lite okoncentrerad. Väldigt mörkt ute. När jag kommit en bit på vägen måste jag ha snubblat på hundkopplen. Stöp rakt fram och slog mig i huvudet. Tog mig upp i alla fall. Hundarna sprang runt mig och var så oroliga vad som hänt matte. Hade mina nya glasögon på mig. De gick ju naturligtvis sönder. På Söndagen var jag väldigt loj hela dagen. Hade nog min skyddsängel med mig där. Ringde mitt försäkringsbolag idag och gjorde skadeanmälan. Glasögonen var spritt nya.  Får se vad jag får i ersättning. Lyssnar mycket på ljudböcker nu. Försöker att slappna av. Men det är så otroligt viktigt att det är en bra uppläsare som läser. Har börjat på många böcker men inte orkat lyssna på en tråkig uppläsare. Kanske en bra bok men hjälper inte. Ut vill man knabbt gå längre. Fy så kallt. Men ut måste man. Och tur är väl det..Det är ju älgjakt denna veckan. T sköt en ko för sin hund Akila första dagen. Grattis T...                                                          
Roligt att få premiärskjuta. Hämtade småttingarna på förskolan häromdagen. Så roligt att göra det. På Söndag ska jag vara barnvakt. J o F tycker ochså det är mysigt och roligt när barnen kommer. 
Planerar även att åka till mina gullungar i Mölnlycke nästa vecka. Nu var det alltför längesen. Men som sagt. Jag tar en dag i taget just nu. 

Kommentera här: