Stadsresa

Nu är det verkligen höst ute. Visst är hösten vacker. Alla årstider har sin tjusning. Tur man har sina fyrbenta som ser till att matte kommer ut. I dag ska jag ta en tur till Karlstad. Lämna in mina trasiga glasögon. Är väldigt nöjd med mitt försäkringsbolag Dina Försäkringar. Det gick väldigt fort efter jag hade gjort skadeanmälan efter min vurpa. De drog av självrisken och sen fick jag ut för vad de hade kostat. Nästa år ska jag teckna en olycksfallsförsäkring på samma bolag. De var otroligt trevliga dessutom som verkligen betyder mycket i dessa tider. Har bestämt mig för att jag vill ha ett nytt köksbord o stolar. Räcker med ett litet bord för köket är ju så litet. Har jag familjemiddag så kan vi äta i vardagsrummet. F har varit här. Och vi hade en fin helg. På fredagskvällen så dök det upp en tjejkompis till J som bad så snällt att få sova över hos oss. Blivit något strul med nån date som hon träffat i Karlstad. Så det blev en sen kväll innan vi kom till sängs. J följde henne till tåget dagen därpå. De har öppnat en ny pizzeria här i Forshaga. Jag o F var där och åt för halva priset. Riktigt mysigt. J ville hellre vara hemma. 
Tiden rusar fram. Jag och AnneMarie har bestämt att vi ska gå ut och äta julbord med flickorna på Forshaga hotell en helg i December. Sen blir det väl lite julklappsutdelning.                         I morgon åker jag tidigt med tåget till Göteborg. Längtar så efter mina juveler där. Hämtar de på förskolan som vanligt. På Fredagen ska Mia följa med mig hem. Inte träffat henne på så länge nu. Fortfarande oroligt med mamma. Pratat med hennes läkare. Hon har haft bakterier i blodet. Nu får hon ingen medicin alls längre. Hon måste få starkare immunförsvar. Tänker på henne hela tiden. Bara hoppas hon rättar till sig. Tur jag har mina små som skingrar tankarna. Rickard och Lovisa var hos mig häromdagen. Såå mysigt❤️❤️❤️
 
 
Jag kommer att skaffa mig en hund till. En hane. Men inte i år. Pendlar mellan Golden eller Springer Spaniel. Svartvit gillar jag. Vi har ju haft en svartvit när barnen var små. 
Vem kan motstå!!!
Ja tiden och ödet får utvisa. Jag ska ta god tid på mig. Kontakta lite uppfödare mm

Kommentera här: