April April

 
Ja April o vårmånaden har kommit. Dagarna har varit fullproppad e med diverse aktiviteter. Jag har varit till min arbetsgivare och meddelat att jag slutar som familjehem till den sista Juli. Även varit på J skola och haft möte. Nu börjar vi jobba för ett bra avslut och hitta ett nytt bra boende för J. Det är naturligtvis jobbigt för både J o mig men jag har bestämt mig. Jag orkar helt enkelt inte längre. Förmodligen kommer J komma till mig en gång/månad där jag fortfarande får vara ett stöd. Denna veckan är det påsklov. Förmodligen så kommer Mia på besök. Det blir roligt. På Påskafton så åker jag o B till Mölnlycke och hälsar på. Sara fyller dessutom år🤗 B har köpt sig en mindre bil än den gamla volvon. Så det blir lite mera trångt för hundarna på resan. Men det får gå. Pratar med mamma i stort sett varje dag. Vi fick en lägenhet åt henne på ett äldreboende åt henne. Men tyvärr så var det ett korttidskontrakt. Så vi vågar inte ta den. Bara att hoppas på att kommunen kan hjälpa oss. Blir så ledsen varje gång jag pratar med henne. Ute är det i alla fall vår. Har varit kallt nu ett par dagar. Men idag var det väldigt skönt. 
Var till sjön med mina gullungar förra veckan. Leia har provat på att börja spela fotboll. Det var så roligt att få följa med och titta. 
En annan liten gullunge. Farmor försökte få lilla Lovisa att sova häromkvällen. Inte så lätt. Men till slut kom John Blund.               Nu är det Fredag kväll. Och Sverige har blivit attackerat av terrorister. Hela Stockholm lamslaget. Man fattar inte...? Vad händer??Hur ska det bli för våra barn o barnbarn? Varför ska vi ha så mycket ondska i världen?Man blir så rädd. Ljus o kärlek till er alla och ha en fin helg 💜

Kommentera här: