På resande fot

 
Oj oj. Vad mycket som händer just nu. I Lördags grattade jag lilla eller stora ska man nog säga Leia. Förra helgen firade vi min käre son som fyllt 30 år. Min käre mor tog sig ner till Forshaga med mycket stort besvär. Men så underbart hon kom så man fick pyssla om henne. Vi hade en jättefin helg med barn/barnbarn. Kvalitetstid som man säger. 
 
I Lördags så var jag i Mölnlycke och grattade Leia som har fyllt hela sex år. Det bjöds på jättegod mat och tårta. Öppnades presenter till höger o vänster. Lille Albin tyckte allt han också skulle ha kalas snart. Och det förstår man. Jag hade med mig en käpphäst till honom som Bengt gjort. Jättefin var den. Framförallt kan man inte gå ut i affären o köpa en sån häst.
 Nu har jag o F o Annie landat i Enköping hos lillebror. Nelly fick vara hemma hos extrahussen. Hon gillar verkligen inte att vara ute o resa. Medans Annie trivs som fisken i vattnet. Vi bor i Anders lilla gäststuga. Inte många kvadrat där inte. Tur jag o F känner varandra så grundligt. Annars så skulle jag aldrig klara av det. Annie är helt otroligt snäll. Så lugn o fin. Bryr sig inte om hundar alls. 
Jag ska även hälsa på kennel Chamorel. Vet ej vilken dag. Men väntar på besked. På Torsdag ska vi ta en tur till Uppsala. Hälsa på mamma o besöka Domkyrka mm. Nu blir det att natta i vårat lilla krypin....

Kommentera här: