Gott Nytt År⭐️⭐️⭐️

Ja då är det sista dagen på 2017 som går mot sitt slut. Har aldrig gillat nyår. Lite deprimerande på något sätt. Man vet inte riktigt vad som komma skall. Men det vet man ju aldrig om något. Och tur är väl det. Jag önskar att mamma får må bättre på det nya året som kommer. Att det blir en förbättring och att hon blir nöjd med hemtjänsten som ska börja hos henne nu denna månad. Jag önskar ochså att min familj får vara friska och må bra. Att mina hundar får må bra. Och att lilla Selma kommer till oss 2018. Ska bli väldigt spännande och roligt. Men ser ut som det inte blir någon parning förrän till sommaren med Magi. Jag får ochså tänka på ett andrahandsalternativ på valp från en annan kennel. I natt gick värmepannan på vinden sönder. Kände i morse när jag kom upp att det var iskallt. Inget varmvatten heller...Kom hit.....sa Anne- Marie när hon ringde och önskade mig Gott Nytt År. Men för långt till Mellerud. Som tur är så är Bengt hemma. Så nu är vi i Ransäter och firar nyår. Min hyresvärd ordnar med rörmokaren på Tisdag när det är vardag. Hoppas verkligen det går att laga, för jag tänker inte sitta o frysa. Nästa vecka fyller lelle Teddy 32 år. Jag åker dit med liten blomma. Trettondagsafton åker jag till Mölnlycke o hälsar på mina godingar där. Ja det rullar på som vanligt. Och skönt är det. Ljuset börjar att återvända för var dag. Bara vintern o halkan försvinner så blir det så skönt. Jag o vovvarna önskar er alla ett Gott slut och Gott nytt 2018 ⭐️⭐️⭐️⭐️
 

God fortsättning..

 
Kom nyss in med hundarna från kvällspromenaden. Det var så kolsvart så jag såg ingenting. Det är verkligen finare med vit snö och några kallgrader. Det har varit fara för livet med denna ishalka men nu börjar det bli bättre. Jag har brodd men det hjälper inte. Jag o Annie har varit i Enköping och firat jul. Nelly fick vara hos extrahussen o Apollo. Hon avskyr att vara ute o resa med tåg så det är tur hon kan vara där. Jag är så nöjd med Annie. Hon är helt otroligt duktig på resorna. Bryr sig inte om vare sig det ena eller andra. Vi har hjälpt mamma o flytta in och ordnat o pysslat. Mamma som inte kan gå eller göra något alls har suttit o tittat på o sagt hur hon ville ha det. Det kan hon vilket är tur. Annie har legat vid hennes fötter hela tiden. Djur känner nog på sig. Vi har lånat A lilla gäststuga som är liten men mysig. Julen var jättefin men känslosam kan jag nog summera den. Jag hade julbord här hemma innan jag åkte iväg. Vi delade ut lite paket och hade det jättetrevligt. Tyvärr var ju inte J m familj med. Men jag var nere hos dom över lucian och fick vara med på skolan när Leia och hennes klass firade lucia. Jätteroligt. 
Mina sötaste små tomtar.
Rejält med snö var det ochså. Leia älskar snö.
Lille Albin var ochså glad för snön. Tyvärr så försvann den ganska fort.
Vi har haft så vackert. Men nu bara svårt och lerigt.Lite
 Bilder från julmiddagen i Forshaga.
Hittade två jättefina jackor åt pojkarna. Och ännu roligare när de blev uppskattat. Ja det är mysigt med paket på jul  Men viktigast att få vara tillsammans.                Mamma är installerad i sin nya bostad på 1 rum o kök. Det är en så otroligt fin lägenhet med en underbar inglasad altan. Jag har ordnat med hemtjänsten i Enköping som var verkligen trevliga. Nästa vecka blir det möte. Och sen hoppas jag det kommer igång. Det har varit mycket att ordna med. Jag är väldigt trött o sleten nu. Jag tänkte åka till mina små i Mölnlycke med deras paket. Men åker nästa vecka i stället. 
Tufft o fira jul. I kväll skulle jag o Anne-Marie varit i Karlstad o ätit trerättersmiddag och sett på After Dark. Tyvärr så blev Christer sjuk i flunsan. Så det blev inställt. Såååå trist. Men man kan ju inte rå över sjukdom. Så pengarna betalas tillbaka. Ja ja vi får hitta på något annat och titta på framöver. Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt 2018...
 

Redan första advent

 
Denna lilla tomte har flyttat hem till oss. Hundarna är riktigt nyfikna på den. Vi har ju fått ganska mycket snö  Så advent blev stämningsfull och vacker.
November månad var väldigt fin mot vad den brukar vara. Helgen innan advent åkte vi ner till Göteborg och var med barnen i den lilla stugan. Det gick bra trots trångboddhet  Värden vi hyrde av är väldigt snäll o trevlig  Man känner sig välkommen. Vi handlade upp mat o lite smaskigt  Så det var mysigt. 
På Lördagen var vädret helt underbart. Solen sken och det var så vackert. Vi tog en promenad till badplatsen och lekte innan lunchen.
Mina finaste💛💛Betyder så mycket att få vara med dom. Resten av dagen blev det pyssel i stugan och ta det lugnt. På Söndagen var det dags att lämna stugan. A skulle ha fotbollsavslutning som jag gärna ville bli med på. Pappa J kom o hämtade mig o barnen  Vädret hade ändrat sig drastiskt. Ösregn...
A var verkligen duktig på fotboll. Vilket framtidshopp. Diplom fick han ochså. B kom o hämtade mig hos J o S. Efter en jättegod lunch så åkte vi hem. Jag kände mig inte på topp. Ont i halsen o trött. Kände att nåt var på gång. Ut med hundar i ösregnet en gång på vägen  Sen raka vägen hem. Förra veckan var jag sjuk hela veckan. Inte riktigt på topp än. Så jag har inte varit hos R o L. Vill inte smitta ner dom. I går tog jag mig i alla fall till stan. Hade en trevlig stund  Så vackert i stan nu. Hittade ett så vackert hjärta att hänga i fönstret. Ledsnat på min julstjärna. Sen var jag o syndade  Känns så. Åt pizza o var på kondis.
Sååå mycket fint i affärerna. 
Hittade lite småfynd till julklappar. Skulle leta byxor men orken tog slut. Hem till glada hundar o vila. För övrigt så har jag försökt ordnat för mina vackra olivträd. Första gången jag har dessa träd  Vill verkligen inte ta död på dom  Flyttat in dom i klädkammaren där det är som svalast o köpt växtlampa. Måtte de klara sig till våren. För de är så fina. De tappar mycket blad men de är ju i vintervila.Håll tummarna. Blev bjuden på julbord av Mia i helgen på NÖJESFABRIKEN i Karlstad  Men var tvungen tacka nej. Sitta där o hosta o må dåligt. Ska ha julbord för barnen m familj innan jag åker till Enköping  Så det blir mysigt.