Lördag..

Helgen är kommen och det infinner sig ett lugn. J har sportlov och är med sin mamma ett par dagar. Jag har varit i Mölnlycke och kom hem igår. Det hade gått hyfsat med hundarna. Nelly är nog på slutet av löpet nu. Men Apollo fortfarande väldigt intresserad. B hade satt upp mina nya rullgardiner vilket jag var glad för. Skönt och dra ner på kvällen när man springer i särken. I går morse blev mamma inlagd på reumatologen i Uppsala. Planeringen är att hon ska vara där i fem dagar. Men det undrar jag verkligen om det kan räcka. Jag har varit i kontakt med biståndet i Forshaga. De har börjat en utredning om mamma ska få boende i Forshaga. Väldigt många gamla står i kö. Blir hon inte beviljad så vet jag inte vad vi ska göra. I Mölnlycke var barnen så pigga o glada. Albin börjar bli riktigt stor. På Lördag så ska jag o J åka till Mölnlycke o gratta Albin då han fyller tre år. Denna veckan blir det full rulle. Ska vaccinera hundarna. Gå till frissan och vårdcentralen. 
Jag o Leia lekte lite med snapchat. 
 Leia på dansavslutning. En sån prinsessa❤

Snart vår!

Solen skiner. Och det känns hoppfullt om en ny vår☀️☀️F varit hos oss i helgen. Och vi försökte vara ute så mycket som möjligt. Lilla Lovisa har även varit hos oss i helgen. Så mamma o pappa fick lite avlastning i allt flyttbök. Ja de har inte haft det lätt. Men det nya huset är otroligt fint. Och stor plats för hela familjen. Ansökan om ett vård och omsorgsboende för mamma i Forshaga är inskickat. Så nu är det bara och knäppa händerna att hon blir beviljad en plats i Forshaga. Vore otroligt skönt att få detta gjort så fort som möjligt. Mycket jobb med flytt m.m. Planerar att åka till Uppsala i Maj om inte förr. Hoppas det är löst då. Nelly löper så jag har inte kunnat haft Apollo här. Det blir för rörigt. Nästa vecka planerar jag att åka till Göteborg. Längtar så efter barnen. Bengt har lovat att ta hand om hundarna. Men kan bli tufft med Nelly. Men hundvan som han är. Så löser han det. Försökte mig på att trimma Annie i solen ute idag. Men måste nog skaffa ny sax. En sån päls är inte lätt att plöja igenom. Men blev ändå bättre än före. Får fortsätta i morgon. Ryggen tar ju stryk. Inte kan jag phota heller. Min kamera är trasig. Och i IPhone är minnet fullt. Måste tömma alla bilder i datorn. Men har inte klurat ut hur man gör för att sätta in bilder. 
Förra veckan var och träffade en läkare på vårdcentralen. Hon skrev ut en ny blodtrycksmedicin. Jag fick sluta med den andra eftersom jag svullnade i vaderna. Ska pröva och äta den i fyra veckor och sen kolla blodtrycket igen. Hoppas denna fungerar nu. Så jobbigt och byta till ny igen. Sen har jag börjat att äta Mineraler. En tablett/dag. Är med i sköldkörtelföreningen och där rekommenderar de att man ska äta mineral. Alltid värt att pröva. 
En bild på Nellys pappa Jakos Nordic Charm till höger. Och FarfarTottelina Observer till vänster. 

Paus..

Idag har det gått för runt. Har just bakat skorpor som ligger på tork i ugnen. Tycker om skorpa till kaffet. Men ledsnat på att köpa. Dyrt är det också. 
Lite marmelad på blir mums, mums. Tågresan till Uppsala gick väldigt bra. Inga förseningar. Väntan i Hallsberg var lite tölig. Kallt o blåsigt. Blev genomförkyld på kuppen. Anders hämtade mig på stationen i sin röda lilla sportbil. Sen åkte vi hem till mamma som väntade. Det kändes väldigt bra att komma hem och träffa henne. Men ledsamt och jobbigt eftersom hon är så dålig. Vi träffade biståndet på Fredagen och gjorde en ansökan om hemtjänst för mamma. Tjejen vi träffade skulle besöka mamma nu i Torsdags. Men blev sjuk. Typiskt....Nu får vi se när det blir. Det var tungt att åka hem på Måndagen. Men jag var ju tvungen. Hem till hundarna. Vi bestämde också att mamma flyttar ner till Forshaga så fort som möjligt. Hon står i kö för bostad här nu. Men vi söker ett vårdboende. Det ska inte ta mer än två månaders väntetid. Sen får vi ju se om hon får det. Ja fy f..... inte roligt att bli gammal i Sverige. Betala skatt ska man. Men när man inte kan bo kvar hemma. Då får man tjata sig till en plats. Jag önskar o hoppas det ordnar sig till det bästa för mamma nu. Har svårt för att koppla av. T o L håller på och packar för fullt. En vecka kvar sen är de Forshagabor. Härligt! Jag ska ha barnen nu i helgen och nästa helg. Alla ser så emot detta. Och spännande för barnen. Hoppas vädret blir skapligt så vi kan vara ute. Nu vill jag ha vår☀️☀️☀️ Less på detta nu. Annies päls är som ett utegångsfår. Måste trimma henne och få bort lite päls. 
Gullpluttan❤
Ha en fin och ljus helg alla! 🌟🌟🌟