Halkigt...

Jisses vad jag längtar till våren🌸🌸🌸 När det börjar grönska och man kan gå på gatorna utan fara för livet. Utanför mig på gården är det isgata. Börjar bli träligt med vinter nu. Men bara Januari har försvunnit känns det nog bättre förhoppningsvis. Håller på och packar inför min resa på Torsdag till Uppsala. Som tur är så kommer lillebror och hämtar mig vid tåget. På kvällen så ska vi gratta hans son. Blir nog middag ute, för mamma orkar inte. Ser fram emot att få träffa lilla mamma. I helgen som var hade jag de små barnen så T o L fick packa inför flytten. Uj uj jag avundas dom inte. Fy  för flytt. Men de kommer att få så fint i det nya fina huset. Och jag kan ta mig dit utan buss. Bara att slänga sig på cykeln. Förra veckan var jag hos mina andra små gullungar i Göteborg  vi hade det så fint. På kvällen så bokade vi klart båtresan till Gotland 1:a Juli. Efter lite diskution med L så bestämde vi att vi åker från Västervik  Passade mig bra då jag inte är så glad i att åka båt. Detta ser jag verkligen fram emot....J har tagit ett abbonemang och beställt ny mobil  IPhone 6S. Fick besked att den var skickad idag. Så hon åker hem på Måndag och möter upp mig på tågstationen i Karlstad när jag kommer. Jaja vad gör man inte för en ny mobil? Funderar och funderar på valp detta året? Den jag vill ha ifrån har inte några valpar på gång än i varje fall. Och på valplistan på Golden Retrieverklubben finns ingen som faller mig i smaken. Håller koll lite överallt. Vet precis vad jag vill ha i alla fall. Väldigt skönt i alla fall att dagarna börjar bli lite ljusare. Gör mycket. I dag har jag varit till vårdcentralen och lämnat lite prover inför mitt läkarbesök där i Februari. Hoppas innerligt sköldkörtelvärdet ligger bra. Vill inte äta mera mediciner nu. Räcker med det jag har  Ska försöka ändra medicineringen på blodtrycksmedicinen. Magen mår inte bra av de tabletterna jag äter nu. Bästa vore ju att få ner trycket  Men hur? Köpte mig en stegräknare häromdagen för att se hur många steg jag går. Tror ni jag lyckats få igång den? Nää inte jag inte. Oteknisk som jag är. Var en massa konstiga inställningar. Så just nu ligger den i skåpet. Måste be någon hjälpa mig. 
Popcornsmys ❤❤❤
Från våran promenad idag💗💗💗.    Avslutar med lite blommor med längtan efter vår...
 

Måndag igen då..

Foto: Teddy Wellander 💖
Tiden rusar fram tycker jag. Mycket att förbereda och pyssla. J o jag har haft en lugn o skön helg. Mycket prat och diskutioner om det ena och andra. Inte lätt att vara tonåring. Att veta vad är rätt eller inte? Min envisa förkylning har inte släppt greppet än. Dåligt med orken tycker jag. Har väntat ett bra tag nu för att få en tid till vårdcentralen. Vill kolla mina sköldkörtelvärden m.m. Men det verkar vara hopplöst att få en tid. Får snart kontakta privatläkare i Karlstad. Du står på väntelistan säger de bara när man kontaktar dom...I dag tog jag mig i alla fall ut med hundarna till skogs. Vilket var välbehövligt. Min kamera har gått sönder. Så trist, men får gå med iPhone. 
Väldigt vackert ute. Och hundarna rena och fina. På Torsdag har jag planerat en resa till mina gullungar i Mölnlycke. Ser jag fram emot. Sen blir det att rusta sig för Uppsalaresan. Åker en dag tidigare än beräknat. Mamma har fått en behandling som tagit på hennes krafter. Men ska bli bättre på sikt. Januari varit en seg månad tycker jag. Pengarna slut. Allt känns segt. Men jag fick en  stegräknare av Anne-Marie med posten. Hmmm vad menade hon med det tro? Hittills så traskar jag ca 8.800 steg/dag. Men den kan nog sporra en till att gå lite extra. Men då får det allt bli lite varmare. För fy vad jag frös i kväll. Händerna kände jag knabbt. Ja det är ju bara Januari. Så man kan väl inte begära för mycket. Nu blir det soffan och en bra film😊😊😊

God Fortsättning...

Ja då var det 2017. Och jag kan konstatera att det nya året är precis som det gamla. Upp och ner....Nyårsaftonen gick väl relativt bra med tanke på fyrverkerier. Var väldigt lugnt på dagen men på kvällen drog det igång. J o F var ute lite men annars tog vi det lugnt med god mat och godismys. När kl blev 24.00 stängde jag in mig i köket med hundarna och satte på radion på högsta volym. Nelly var väldigt orolig men Annie brydde sig inte alls. Jag o F har gått långa promenader med hundarna och haft det så trevligt. J åkte tillbaka denna veckan till sin mamma och pojkvän. Trist för F. Men det är så det är. Vi var även till Karlstad och gick på bio. En film jag velat sett länge. Fyren mellan haven...Väldigt bra men tragiskt slut. Som jag inte gillar. Men roligt att vara tillsammans och göra något. 
Vi var även hundvakt en dag till Apollo. Han är så snäll och go. Pigg för sin ålder. Efter Annies kastrering har hon blivit så raggig i pälsen. Borstar och borstar men hjälper inte. Försöker även att hålla efter vikten på henne. Hon får 6dl varje dag. Mindre kan hon ju inte få.                                                                                                                      Fick lite fina bilder från Jacob på Casper Annies bror i snön. 
Så härligt med snö för hundarna. Rena och fina. Och de älskar snön...
Min lilla ( eller stora Annie).                                                                                                                                                Med lilla mamma går det sakta framåt. Hon har sökt trygghetsboende i Uppsala. Som vi ska åka och titta på. Med ett läkarintyg som intygar så hoppas jag att det går snabbt. I dag skulle jag egenterligen åkt till T och gratta honom. Men har dragits med nån slags förkylning/flunsa. Huvudvärk, halsont, ledvärk. Som inte vill ge sig. Så jag orkar inte riktigt. Men får ta mig dit i morgon. Har även fyllt i alla papper till Pensionsmyndigheten. Känns bra. Men vad jag ska leva av förstår jag verkligen inte. 7.500kr/mån. Förmodligen så får jag bostadstillägg men det kommer bli urtufft. Men man får rätta mun efter matsäcken. Kanske hittar något extrajobb Som passar. Lille Albin har fått vattkoppor och haft det tufft. Men bra att få dessa barnsjukdomar i barnaår. Även Leia har ju haft Vattkoppor. Leia fick en Bob av mamma o pappa i julklapp. Och enterligen kom det lite snö till Göteborg. Så glad och nöjd liten tjej❤❤