God Fortsättning...

Ja då var det 2017. Och jag kan konstatera att det nya året är precis som det gamla. Upp och ner....Nyårsaftonen gick väl relativt bra med tanke på fyrverkerier. Var väldigt lugnt på dagen men på kvällen drog det igång. J o F var ute lite men annars tog vi det lugnt med god mat och godismys. När kl blev 24.00 stängde jag in mig i köket med hundarna och satte på radion på högsta volym. Nelly var väldigt orolig men Annie brydde sig inte alls. Jag o F har gått långa promenader med hundarna och haft det så trevligt. J åkte tillbaka denna veckan till sin mamma och pojkvän. Trist för F. Men det är så det är. Vi var även till Karlstad och gick på bio. En film jag velat sett länge. Fyren mellan haven...Väldigt bra men tragiskt slut. Som jag inte gillar. Men roligt att vara tillsammans och göra något. 
Vi var även hundvakt en dag till Apollo. Han är så snäll och go. Pigg för sin ålder. Efter Annies kastrering har hon blivit så raggig i pälsen. Borstar och borstar men hjälper inte. Försöker även att hålla efter vikten på henne. Hon får 6dl varje dag. Mindre kan hon ju inte få.                                                                                                                      Fick lite fina bilder från Jacob på Casper Annies bror i snön. 
Så härligt med snö för hundarna. Rena och fina. Och de älskar snön...
Min lilla ( eller stora Annie).                                                                                                                                                Med lilla mamma går det sakta framåt. Hon har sökt trygghetsboende i Uppsala. Som vi ska åka och titta på. Med ett läkarintyg som intygar så hoppas jag att det går snabbt. I dag skulle jag egenterligen åkt till T och gratta honom. Men har dragits med nån slags förkylning/flunsa. Huvudvärk, halsont, ledvärk. Som inte vill ge sig. Så jag orkar inte riktigt. Men får ta mig dit i morgon. Har även fyllt i alla papper till Pensionsmyndigheten. Känns bra. Men vad jag ska leva av förstår jag verkligen inte. 7.500kr/mån. Förmodligen så får jag bostadstillägg men det kommer bli urtufft. Men man får rätta mun efter matsäcken. Kanske hittar något extrajobb Som passar. Lille Albin har fått vattkoppor och haft det tufft. Men bra att få dessa barnsjukdomar i barnaår. Även Leia har ju haft Vattkoppor. Leia fick en Bob av mamma o pappa i julklapp. Och enterligen kom det lite snö till Göteborg. Så glad och nöjd liten tjej❤❤
 

Kommentera här: