Hem till Uppsala

I går så åkte jag med tåget från Karlstad mot Uppsala. Det snöade väldigt på morgonen. Så jag var orolig för hur tågen skulle gå. Så fort det blir lite snö så krånglar Sj. Men jag hade tur. Allt flöt som det skulle. G hämtade mig och sen hem till lilla mamma. Det bjöds på god pannbiff o potatis. Ett par timmars samvaro innan jag sa god natt till mamma som lägger sig väldigt tidigt. 
Slottet och Uppsala Domkyrka.                                                          I dag har vi haft ett möte med Uppsala Kommun här hemma hos mamma. Jag blir så trött på alla dumma frågorna de ställer? Om och om igen. De vet ju och begriper att mamma måste ha ett boende. Mamma själv har tappat lusten för det mesta tycker jag. Nu ska jag kontakta mammas läkare i morgon för att han ska hjälpa oss med ett intyg om mammas sjukdom. Det är sista halmstrået vi kan hoppas på. I kväll kommer Zane och hämtar mig så ska vi hem till henne på middag. Vi har pratat om vi skulle hitta på något roligt till sommaren. Det vore kul. I morgon ska vi försöka ta oss iväg med mamma o hälsa på Anders. Hon behöver komma ut. Sen åker jag hem på Torsdag. J kommer hem så jag måste vara hemma. Lille Albin har enterligen fått sina kockkläder som kom bort i posten. Men det var bra service på HIKO som fixade nytt set så snabbt. Leia fick ju ochså ett set så nu kan de laga mat åt mamma o pappa. Fick en sån fin bild. Har man en kock som pappa så är det väldans roligt. Har planerat ett besök till mina gullungar nästa vecka. Sista veckan i Mars. Herrejisses sen kommer April. Och snart påsk. Nu går det fort. 

Rörig vecka...

Denna veckan har varig väldigt rörig. Suttit i telefon o pratat med de flesta ang mamma. Hon fick avslag på ett boende som hon verkligen ville ha. Hon kommer inte upp för trapporna till sin bostad längre. Jag fattar inte hur Uppsala Kommun tänker? Jag har beställt tågbiljetter till Uppsala. Åker om en vecka. I går så hade jag bokat möte med Mellerud kl 11.00. Måste diskutera olika saker. Jag var på väg till Karlstad när de ringde. Inställt möte. Sjukdom. Ja ja det kan man väl inte hjälpa. Bara 600kr åt skogen för tågbiljetter som inte utnyttjas. Hade verkligen förberett mig väl för detta mötet. Får verkligen hoppas det kan bli av nästa vecka. I kväll kom lilla F. J är hos sin pojkvän. Jag o vovvarna mötte henne vid bussen. Jag hade lagat pannbiff vilket uppskattades. I dag har det varigt ett underbart väder. Ser ut som om solen ska skina i morgon med. Då går jag o F till Sisugården. Ganska långt dit så vi får ta med matsäck. Jag har börjat att äta mineraler med tyorin. Ska vara bra för blodtryck m.m. Får se om det ger något resultat. Sen har jag bokat tid hos en dietist i Karlstad. Blir intressant. Om jag skulle kunna gå ner en 10 kg vore det toppen. Man kan ju alltid pröva. 

Albin 3 år

GRATTIS farmors sötaste lilla prins. Ha en fin dag idag! Farmor kommer snart och pussar på er igen💖💖💖
Mitt ljus i vardagen. Barnbarn ger en så mycket glädje.