God Eftermiddag!

Sitter på ett kondis i Enköping och väntar på mitt tåg. Har varit hos lilla mamma och hjälpt till med det jag kan. Det allra viktigaste är ju att vi får träffas. Alltid piggar det väl upp lite tror jag. På Lördagen tog vi oss efter mycket möda till Anders o Pirjo och deras nya hus i Enköping. Där firade vi mamma med smörgåstårta och vanlig tårta. Så viktigt med den lilla tiden hon orkar. A visade mig gäststugan där jag o F ska bo i Augusti. Väldigt liten men mysig. Tar nog bara med mig en hund dessutom. F har heller aldrig varit i Uppsala min barndomsstad. Så vi får planera för lite utflykter där. Bra är att A har semester när vi är där. Så kan vi ochså göra något tillsammans. 
Sååå goda tårtor. Nu får det bli banta av hemma. Jag hann även göra lite shopping åt mamma på Söndagen och träffa Zane och äta middag. Det är jobbigt att åka ifrån mamma. Men det är som det är. Vi får ett beslut från Uppsala Kommun nu ganska snart. Har legat på dom hela tiden. Får hon avslag ska jag skriva till UNT o ösa ur mig. Tog även lite bilder från Uppsala som är som vackrast nu i all prakt. 
Dessa ljuvliga blomster träd. Förra helgen var jag o B i Landwetter och hade kvalitetstid med barn o barnbarn. Vi var även barnvakt över Lördag natt. Och det gick så bra. Men det gäller att vara flink i benen med lille Albin. Men det var så mysigt att rå om dom. Det gick även bra med hundarna. Leia är ju lite rädd för stora hundar. Man får ta det lite lugnt bara. Vädret var väl inte det bästa tyvärr. Men mysigt hade vi. Nu är det inte så långt kvar tills vi alla åker till Gotland. Jag går i pension om nio dagar. Kan knabbt tro det själv. Lite orolig är jag över hur det ska gå med ekonomin. Men får hoppas på ett bostadstillägg i alla fall eftersom min pension kommer vara så låg. 
Jag har även kommit till skott och ställt upp mig på en valplista. Såg en väldigt fin tik i Forshaga som finns hos kennel Chamorel i Enköping. Hoppas verkligen på valpar där. Ska dit och besöka kenneln i Augusti och prata lite mera. Titta på tiken, släktingar mm. Känns riktigt bra så här långt. Nu ska jag hem till mina vovvar. Åhh vad jag saknat dom...denna veckan fullproppad med aktiviteter. Barnvakt på Onsdag. Rickard fyller 5 år på Lördag. Söndag ska jag o Rickard gå på bio och Mc Donalds. Nu hoppas jag tåget kommer strax. Vill hem....

Kommentera här: