Sköna Maj Välkommen

Jag älskar Maj månad. Absolut den vackraste månaden på året. Den skira grönskan. Alla blommor och änterligen har värmen kommit. Man blir onekligen lite lat. 
Så skönt att sitta ute och njuta. Har varit hundvakt till Apollo denna veckan. Trodde han skulle lida i värmen. Men han lägger sig i solen han, medans tikarna håller sig i skuggan. Apollo är lite stel och blivit lite gammal. Men still goding strong. Han älskar att bada så jag har varit nere vid älven varje dag. Märks att det är torrt för det är lite vatten. Vi behöver regn. Baaaara inte nästa helg. För då ska jag o B umgåsmed barn o barnbarn i Göteborg. Jag ska ha barnen en natt så mamma o pappa får vara för sig själva. Vi ska ha alla hundarna med. Så vi har hyrt en liten stuga i Landvetter där hund var tillåtet. Ser mysigt ut men det visar sig. Finns vatten i alla fall för hundarna  Det var inte lätt hitta något att bo i med tre hundar. Förra helgen var F här. Som tur var så repade jag mig efter matförgiftningen. Jag mötte henne vid tåget och sen var vi ut och åt pizza. Vi hamnade på en jättemysig restaurang. Sen blev det shopping. Vi hittade mycket bra saker. Hon fick en slant av mig eftersom hon fyllde 16 år  i Torsdags. Hem till hundar och lets dance. Det missar jag inte. Supertrevligt program. Dagen därpå packade vi väskan full med fika och frukt mm. Sen gick vi till Sisugården. Där spenderade vi ett antal timmar i strålande sol. Var helt slut när jag väl var hemma. Efter lite mat så blev det soffläge. Tar ju på en gammel tant...
Vi söker bostad för fullt för J. Inte så enkelt verkar det som. Bara en månad kvar innan jag slutar. Men löser det sig inte så får hon bo kvar tills hon får en bostad. Hyresvärden ar tvättat huset utvändigt. Så det har varit mycket bök. Nu ska hon snart måla hela huset. Så det kommer bli bökigt i sommar. Men det blir ju fint. Jag har köpt två odlingslådor som jag tänkte så blommor och grönsaker i. Får nog vänta en vecka. För nu varnar dom för ruskväder. Bra om det kommer regn. Nu får vi alla njuta av sol o värme så länge det varar. 
Lilla L med sin nya vätska som hon fick av Farmor❤️

Kommentera här: