God Eftermiddag!

Hoppas ni alla har haft en fin helg...Här i Forshaga har solen lyst. Och det var riktigt skönt. Men småkallt i luften. På mammabiten är det lite mera positivt. Hon har köpt en liten 1:a i Enköping. Jättemysig med inglasad altan. Väldigt nybyggd så den är väldigt fräsch. Alldeles intill hamnen o den underbara parken. Bara att ordna med rullstol o rulla ut. Vi har lagt ut hennes trea på byrå. Så nu är bollen igång. Jag har bokat tågbiljett så jag kan hjälpa till med all packning. Blir hemma ett par dagar efter att jag o Zane varit på Lena Philipsson. Sen åker jag hem och hjälper till med flyttningen. Denna veckan ska jag hälsa på Anne-Marie..Var längesen vi sågs nu. Sen passar vi på att ha planeringsmöte samtidigt. Senare på dagen ska vi hälsa på J. Jag ska handla blomma och inflyttningspresent. Blir trevligt att få se hur hon har det.I morgon är förskolan stängd för planering så då kommer småttingarna till farmor. Vi får gå till lekparken o leka och busa av sig lite. På menyn står köttbullar o mos. Till Mölnlycke kan jag inte åka förrän pengar trillat in. Men blir i slutet av denna månad. Tänkte ta med lille Albin till byn och äta eller fika. Ja nu är hösten här på allvar. Känns i hela kroppen tycker jag. Sååå trött. Ingen energi. Men jag blir piggare när jag kommer ut på lite aktiviteter. Men så är det nog för de flesta. Törs snabbt säga det  Men hundarna har varit bra i sina magar ett bra tag nu. Så mycket dret det har varit detta året med deras magar vet jag inte när det varit förr. Går på samma foder som alltid. Meeen jag har ett mycket stort problem med Annie. Hon äter på allt. Och då menar jag precis allt....Jag kan inte ha henne lös längre med fara för hennes liv. Det kom efter kastreringen. Fick rådet att ge ananas eller morot. Så det mumsas det på. Har ochså köpt alger o fodrar med. Men det är ju ett vanligt problem bland hundar med dessa beteenden. 
Lilla dretmajan.
Mina torkade blommor som jag får titta på i vinter och drömma om våren.
Vackra Klarälven. Så avkopplande att promenera där.

Grattis på födelsedagarna!

Hipp hipp hurra för Anders och Jonas i dag på era födelsedagar, hoppas ni får en ljus och bra dag med god tårta och smaskens. Stor Kram från mamma och syrran❤️❤️
 

September...

O jisses vad det rusar fram. Hösten har kommit.  Vart tog sommaren vägen? Var det någon sommar överhuvudtaget?
Dagarna går sin gilla gång och tur är väl det. Förra veckan var jag hos gullungarna i Göteborg. Kändes som en evighet jag såg dem. Så roligt att hämta på skolan för de blir så glada. På Fredagen lyste solen på blå himmel. Jag o Albin hade bestämt vi skulle gå till sjön. Först var vi till affären och inhandlade matsäck. Han har blivit så stor o duktig. Gick hela vägen till sjön o hem. Men jag tog med vagnen utifall att. Vi var ute flera timmar o sen hem o laga mat. Sen ut igen. Vilken energi. Den skulle man ha...
De små ankorna var riktigt tama. Kom fram o tiggde mat. Ja Vi hade en sån härlig dag. Nästa gång jag kommer ska vi ta bussen till Mölnlycke o gå på byn o fika. Leia går i skolan nu. Så hon kan inte bli med. Men det var roligt att se hennes skola o kamrater. Hon är så glad i sin skola vilket är jättekul. Denna veckan har jag o A tagit tag i mammas lägenhet som hon enterligen bestämt ska säljas. Mäklare är kontaktad och vi söker bostad med hiss i Enköping åt henne. Hoppas detta går relativt snabbt. För hon kommer inte ut överhuvudtaget. Jag har bokat en resa hem i Oktober. Då får vi ta tag i packningen. F har varit här i helgen och som tur var så var vädret fint. Vi gick till hembygdsgården o fika. 
Som ni ser så rullades det upp rejält. Nästa gång så blir J med F och det kan ju vara roligt för dom att ses ibland. J har fått egen bostad nu och jag hoppas allt går bra nu för henne. I morgon så hämtar jag barnen på förskolan som vanligt på Onsdagar. Lovade ta med pannkakor. Vi brukar gå till parken och leka och ha picknick.