September...

O jisses vad det rusar fram. Hösten har kommit.  Vart tog sommaren vägen? Var det någon sommar överhuvudtaget?
Dagarna går sin gilla gång och tur är väl det. Förra veckan var jag hos gullungarna i Göteborg. Kändes som en evighet jag såg dem. Så roligt att hämta på skolan för de blir så glada. På Fredagen lyste solen på blå himmel. Jag o Albin hade bestämt vi skulle gå till sjön. Först var vi till affären och inhandlade matsäck. Han har blivit så stor o duktig. Gick hela vägen till sjön o hem. Men jag tog med vagnen utifall att. Vi var ute flera timmar o sen hem o laga mat. Sen ut igen. Vilken energi. Den skulle man ha...
De små ankorna var riktigt tama. Kom fram o tiggde mat. Ja Vi hade en sån härlig dag. Nästa gång jag kommer ska vi ta bussen till Mölnlycke o gå på byn o fika. Leia går i skolan nu. Så hon kan inte bli med. Men det var roligt att se hennes skola o kamrater. Hon är så glad i sin skola vilket är jättekul. Denna veckan har jag o A tagit tag i mammas lägenhet som hon enterligen bestämt ska säljas. Mäklare är kontaktad och vi söker bostad med hiss i Enköping åt henne. Hoppas detta går relativt snabbt. För hon kommer inte ut överhuvudtaget. Jag har bokat en resa hem i Oktober. Då får vi ta tag i packningen. F har varit här i helgen och som tur var så var vädret fint. Vi gick till hembygdsgården o fika. 
Som ni ser så rullades det upp rejält. Nästa gång så blir J med F och det kan ju vara roligt för dom att ses ibland. J har fått egen bostad nu och jag hoppas allt går bra nu för henne. I morgon så hämtar jag barnen på förskolan som vanligt på Onsdagar. Lovade ta med pannkakor. Vi brukar gå till parken och leka och ha picknick.
 

Kommentera här: