Lite uppdatering...

Blir dåligt med bloggandet nu för tiden. Livet kommer emellan. Mycket som hänt och händer. Men som sagt..Jag tycker det är roligt med små återblickar vad som händer i mitt liv. Annie är bra i sitt ben nu tack o lov. Tror inte heller det var benet utan något i tassen. 
Min lilla Snuttan har fyllt 7 år. Herre jisses var tar tiden vägen? Tycker inte det var längesen hon var valp. Ja valp ja. Nu talar mycket för att en ny liten tik kommer den 21 Juli. Om allt går enligt planeringen bäst att tillägga. Väldigt bra datum för mig eftersom jag o Zane ska till Varberg i början på Juli. Är bjuden på bröllop samma helg som lilltjejen kommer  Men blir det valp så förstår säkert Malin att jag inte kommer. SSRK hade hundutställning i Forshaga för nån vecka sen. Jag cyklade dit för att träffa Eva som skulle ställa Cocos . Annies syster. Väldigt trevligt att träffas. Var så väldigt länge sen. Minglade runt och träffade lite hundfolk. Jag är så ringrostig på hundutställningar. Men vet att jag måste börja ställa om jag får en ny hund.
Min favorit. Vackra Magi från kennel Chamorel. Tyvärr blir det inte valp från henne.
Eva med fina Cocos💗
Gullnosar😍
Ja nu blir det till att börja lära sig träna igen förmodligen. Eva hjälp mig???😆         Med mamma är det bra just nu. Det är helt underbart. Vi planerar hennes 85årsdag för fullt. Vi ska ha Buffé och kaffe med tårta. Hoppas ju verkligen på sol o värme  För då kan vi sitta ute på hennes altan. Förra veckan var jag hos mina juveler i Göteborg. Tyvärr så var vädret inte det bästa. Jag hade med mig mellis som vi skulle äta vid sjön. Men det var sååå kallt. Vi hittade en skyddad plats att äta på men inte kul när det blåser kallt.
Alltid glad lille prinsen❤
Min stora lilla prinsessa❤
Albin tycker så mycket om att spela fotboll. Blir nog ett fotbollsproffs tror farmor😊                                                           Denna veckan blir det några turer in till Karlstad. I morgon ska jag till skatteverket och hämta mitt nya leg. Sen på Fredag ska jag träffa Jenny i Karlstad. Jag ska hjälpa henne att handla skor och kläder. Sen går vi väl och äter någonstans så blodsockret kommer i fas. På Lördag morgon åker jag till Göteborg o Rondo och tittar på Tomas Ledin. Sen sover jag hos J o S på natten. Ja sen veckan därpå så åker jag o Annie mot Enköping... Ja ni ser? Att vara pensionär är inte tråkigt. Inte än i alla fall.
Mattes vakthund
Godisletande😊😊😊

God fortsättning...

Ja då var snart påsken 2018 till ända. Påsken har aldrig varit någon speciell högtid för mig  Men på påskaftonen kom T med familj  P är ju singel så vitt jag vet. Det blev riktigt trevligt. Allting på påskbordet var hemlagat av Bengt och mig . Jag gjorde en Swartswald tårta till kaffet som blev lyckad. Sen hade Linda med sig en kycklingtårta.
Så jisses vad vi åt. Påskvädret har ju varit helt fantastiskt. Solen har lyst från en blå himmel. Jag o hundarna har suttit ute och haft det så skönt. Några långpromenader har det däremot tyvärr inte blivit. Bara korta rastningar. Annie är halt i fram sen ett tag tillbaka. Har fått Metacam åt henne. Jag är väldigt rädd att det är den dåliga armbågen som spökar. Det har ju varit en hård och tuff vinter . Blir hon inte bättre så får jag gå tillbaka till veterinären. Usch jag är så orolig så jag mår inte alls bra. Hoppas verkligen hon blir bättre.
Påskaskinka. Mums säger Nelly...
Jag och Annie var i Enköping för ett par veckor sedan. En mycket trevlig vistelse. Jag fick vara med mamma och umgås. Hon är så glad i Annie ochså. På Lördagen var Gunnar hundvakt när vi tömde mammas gamla lägenhet. T o P kom på fredagskvällen och sen på Söndagen åkte jag hem med dom i bilen. 
Lillebror med fru
 
Enköping är en fantastisk fin stad. Skulle själv kunna bo där  Men alldeles för långt bort från barn o barnbarn. Tiken jag ville ha valp efter är inte parad än. Så jag har pratat med min första hunds uppfödare  Annika Hjälm på Honeyqueens kennel. Hon har en tik som ska paras nu. Vill gärna ha valp innan hösten. Denna tiken var ganska mörk. Blir hon med valpar så får jag ta en tur och besöka henne. Denna veckan på Fredag åker jag mot Mölnlycke. Var ett tag sen jag var där. Jonas har ju varit sjuk i flera veckor. Fick lungiflammation. Ja fy så oroligt..Men är bättre tack o lov. Gäller att vila och inte gå till jobbet för tidigt. I går bet jag av en tand när jag satt och åt. Kände hur det kraschade till. Törs inte tänka på vad det kommer kosta. Får ta Annie först. Så får man se om det blir något kvar i pengapungen. Ha en fin fortsättning alla...
Jag med mor o far när Anders döptes. Ett fint minne❤