Albin fyra år ❤️

 
 
God Måndagsmorgon på er. Jag och hundarna ätit frukost. Känner mig trött efter helgens resa till Göteborg. Lille Albin fyllde ju fyra år och det måste ju så klart firas. Som han gått och längtat och väntat på sin stora dag. Jag hade köpt mycket kläder denna gången till honom och allt passade så bra. Han blir sååå glad när han får kläder. Lille klädsnobben. Han är även en väldigt stor liten solstråle som sprider en sån glädje. Leia börjar bli stora damen. Märks verkligen. På kvällen fick hon vara med och titta på Melodifestivalen med lite godis och ships som vi smaskade på. Min favvo var John Lundgren med My Turn. Han blev trea tyvärr. Gillar absolut inte denna Ingrosso. Trött på dessa Wahlgrens som är överallt på Tv.  I dag kommer mamma hem från sjukhuset. De har väl tänkt och tror att det ska fungera för henne med larm och extrahjälp. Ja vi får se säger jag. Nästa vecka så åker jag o Annie mot Enköping. Och på Lördagen ska mammas lägenhet tömmas. Tur att vädret är mildare. Bara denna snön vore borta ochså skulle det vara såååå skönt. Vill ha barmark nu.                                                                                                                                    Detta är så bra tycker jag så jag låter även er att läsa. Lite tänkvärt. Sen om man gör detta är ju en helt annan sak..Att våga chansa....
 
Tänk på någon som du tycker verkar framgångsrik. Du kanske väljer någon du känner, någon känd person, en företagsledare, eller rentav dig själv.

Det känns som att det vissa människor tar i alltid blir till guld. Men det är långtifrån sant. Det som däremot stämmer är att de vågar förlora.

För vad är egentligen framgång? Svar: En chansning som gått hem.

När Rolandz med Robert Gustafsson i spetsen ställde upp med låten Fuldans i Melodifestivalen var det en chansning som gick hem. Det kunde lika gärna ha blivit ett praktfiasko, istället tog de sig hela vägen till final.

För att kunna lyckas med något, vad det än må vara, behöver du sätta något på spel. Det är bara frågan hur stora riskerna är i förhållande till möjligheterna. 

Att bara spela säkert kommer inte att hålla i längden. Det finns inga garantier i vare sig affärer, relationer eller i livet. 

Att se på framgång som en chansning som gått hem gör dig också ödmjuk. Det går egentligen inte att veta om något ska bli en succé eller inte. Du kan ha på känn, du kan ana, du kan ha underlag, öka sannolikheten. Men likväl är det en chansning, där facit först finns efteråt. 

Det enda vi kan veta är att om du inte tar någon chans alls, så kommer framgången att utebli. Ska du komma någonstans behöver du ta en chans.
 

Lite uppdatering

Känns som om livet så sakteliga återvänder efter en jobbig influensa och sträng kyla på det. Varit en tuff period på många sätt. Känner mig allmänt urlakad och så otroligt trött  Skulle kunna sova hur mycket som helst. Mamma åkte akut in på sjukhus i ambulans Fick såna enorma smärtor och kunde inte röra sig. Har legat sängliggandes. Nu är det andra veckan hon ligger inlagd. Hoppas verkligen hon får rätt hjälp nu. Man känner sig så hjälplös  Var meningen att jag och pojkarna skulle åkt hem till mamma och träffat henne denna veckan. Men hon blev flyttad till Uppsala så vi skjuter lite på det. I slutet av denna månad så ska vi tömma mammas lägenhet i Uppsala. Vi får samla ihop alla barn o barnbarn med förenade krafter. Bostaden blev såld i går kväll. För ett underpris tyvärr. Men vi orkar inte vänta på rätt läge heller  Som bostadsmarknaden är nu  Men skönt att få det problemet ur världen. Nu hoppas jag verkligen vintern börjar släppa sitt grepp. Man behöver få lite värme och sol nu. Denna vintern har varit väldigt lång o jobbig tycker jag.
I kväll kommer barnen på middag, känns som det behövs att vi träffas. Var ett tag sen vi sågs. Jag låg ju i influensan i två veckor. Nästa helg fyller lille Albin hela fyra år. Jag har bokat tågbiljetten till Göteborg. Hittade så fina kläder åt lilleman på Kapp Ahl. Hoppas storleken passar bara nu. Kunde heller inte motstå en sån underbar klänning till Leia. Det är ju så roligt att handla till barnen. Mycket roligare än till en själv. I går så var lilla Lovisa hos mig  Det var så kallt så hon fick vara hos farmor i stället för att vara i skidbacken med mamma o storebror. Vi hade så mysigt  Bakade muffins och var i parken.
 Leia i sin fina onepiece som jag hittade  Hon passar så bra i den  Glad att även storleken var bra  för man vet ju aldrig...