Mera ljus tack....

Denna mörka årstid får man nästan ha lampan på dygnet runt. Blir så trött av detta mörker. I dag var det pytte lite sol som kom fram. Jag stack ut på en gång för att tanka energi. Den är lika med noll just nu. Minelles energi är det däremot ingen fel på. Tycker aldrig hon blir trött. Märks att hon dessutom är unghund. För hon varken hör eller ser tycker jag. Men väldigt go för övrigt. Varit hos vännen Eva o boysen och fått lite utställningstips. Tyvärr var Minelle  väldigt okoncentrerad. Mycket runt om som hände. Nya hundar mm.Spännande värre.
Här är fina Cocos som är så duktig och ställer upp sig så fint. Men hon har ju varit på en del utställningar. Känns skönt att Eva finns där om jag inte pallar trycket. 19 stycken Golden Retriever kommer dit. Jisses..
Jag försöker att öva med henne inför utställningen nästa Lördag. Känns si så där. Men vi tar det som en träning inför kommande utställningar.
Denna veckan har jag fullt pådrag. I morgon rasträff med Goldenklubben. På Onsdag ska jag på målarkurs i Kil och Arvika på Lördag. Hoppas inte på snöoväder. För då har jag ingen chaufför. På Söndag julmarknad och sen rullar det på. Jag o L o barnen ska till Lisebergs julmarknad den 15 Dec. Ser fram emot detta. Då kommer Jonas o barnen dit ochså. Dagen efter ska jag ha julbord för familjen. Vi måste ju ses innan jag åker iväg till Enköping.Tänkte göra pepparkaksdeg denna veckan. Lovisa o Rikard får komma o hjälpa mig att baka. Åhh att det ska vara så långt till Leia o Albin. Hade varit så kul att ha alla barnen tillsammans. Men så är det. En kan inte få allt.
Annie är helt fashinerad av dessa ekorrar i träden. Hon kan stå i timmar om hon får som hon vill. Denna veckan var jag till vårdcentralen och tog influensavaccin.  Det var otroligt mycket folk. Rejäl kö. Men nu har jag legat sjuk två år i rad. Rejält däckad. Ville egenterligen inte men rädd för massa följdsjukdomar och sånt. Man är ju heller inte någon ungdom längre heller. Dessutom håller ju vaccinet på att ta slut. Fick en kallelse från Forshagabostäder att jag fick komma o titta på en bostad jag anmält mig på. Trodde den skulle vara superfin. Men bedrog mig. Jättebra läge, modernt och bra. Men det var knabbt nåt kök. Pyttehall och väldigt oplanerad. Trångt överallt. Synd för jag var väldigt intresserad innan. Men jag söker vidare. Vill ha en lite modernare bostad. Trivs väldigt bra här där jag bor. Om det inte var för denna värmepannan. I dag har jag kokt ärtsoppa som strax ska intagas innan jag måste ut i bistra kölden med hundarna. Nu har mina Oliver åkt in för vinterförvaring. Hoppas de klarar sig även denna vinter
Denna veckan sätter jag upp adventssakerna hemma. Lyser upp. Ute får det väl ochså göras i ordning.
Ha en fin och ljus helg!!!

November...

Ja då är November månad här  För min del tycker jag att den månaden brukar vara väldigt jobbig  Men det har ju varit en fantastisk sommar och fin höst  Så det känns väldigt bra. Veckan som varit har varit fulla farten med besök. Mia var här hos mig ett par dagar  Och denna helgen är Jonas och Albin här  Sååå roligt. Vi har haft så mysigt  Fått umgåtts. Ätit god mat och lekt. Teddy bjöd på vildsvin i går kväll. Sååå gott. Minelle älskar barn, men är lite för mycket på ibland. Så det är tur det finns grindar. Tyvärr var inte Leia med  Hon hade aktiviteter hemma . Vi har bestämt att gå på Lisebergs julmarknad 8 December. Det ser jag fram emot.
Tiden går så fort. Denna veckan blir det lugnt förutom tandläkaren. Minelle växer och utvecklas i rask fart  Märks att hon börjar få lite unghundsfasoner. Hon älskar att gräva efter sork, och varken hör eller ser.
Det bor ekorrar i träden. Och hundarna är så fascinerande av detta. De står som sta hästar, o vägrar gå. De är så söta de små ekorrarna. Snart ska vi hälsa på Eva, våran mentor inför adventsutställningen i Arvika. Jag är så ringrostig. Länge sen nu. Ska även ta lite uppställningsbilder.
Jag måste få visa min nya vinterjacka, som jag hittade på Engelssons. Såå varm och skön. Nu kan vintern få komma. Helst utan snö för min del. Jag har fortfarande mina olivträd ute på trappen. Men nu måste jag in med dom.
Så svårt att vinterförvara dom. De har ju växt så otroligt mycket. I dag ska jag tömma klädkammaren och försöka ha dom där med extrabelysning. Hoppas värmen håller i sig länge. Så kan de stå ute så länge det går.I dag skiner solen. Jag får ta en långtur med hundarna o tanka energi innan jag tar itu med klädkammaren . Jag önskar er alla en skön Söndag.